![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
jinak barva White Sand je podle mě v nabídce od té doby, co se dělá Tucson, takže od loňského podzimu...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
každopádně auto v té White sand jsem viděla a vypadá parádně, jestli přihodíš fólie a 17" kola, bude to moc pěkný...
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ďakujem krásne, potom založím to vlákno, tunak som chcel len spomenúť tú akciu.. Btw môžeš mi do správy poslať inšpiráciu na tie disky, budem len a len rád, ak si nájdeš čas a chuť do tohovorlajz píše:každopádně auto v té White sand jsem viděla a vypadá parádně, jestli přihodíš fólie a 17" kola, bude to moc pěkný...osobně bych dal kola v kombinaci lesklý hliník a černá lesklá barva...
Neni to spatna cena, me nabizeli v prosinci, Weekend se stejnym motorem za 315tis.JirkaN píše:Co říkáte ceně 309.990,- Kč za 1,6 MPI, 88kW, combi, Trikolor Comfort + hliníkáče, ara blue, r.v.12/15, čistopis TP = do provozu 01/16.
kluci, nemotejte mu hlavu...jaujcik píše:Dobry den.
Uvazujem nad kupov i30 v kombiku (druha varianta je Auris TS) s motorom 1.6 CRDi. A tak som natrafil na Vase superforum.
Pri uvahe o vybave som narazil na dve varianty Czech Edition + paket plus (365 ti.) a Trikolor + paket komfort (426 ti.).
Cena je odost rozdielna no pri porovnani ma Trikolor naviac-Statické přisvěcování do zatáčky a elektrická bederní opěrka v sedadle řidiče. Porovnavam to spravne je v tom len tento maly rozdiel alebo som nieco prehliadol?
Popripade neviete mi poradit kde by som nasiel plny vycet vybavy,a nie len to co je v konfiguratore?
Dakujem.
tak není co řešit myslím...jaujcik píše:no to ze tam nieje som si nevsimol, kedze konfigurator ma pustil si take auto poskladat.
urcite by som chcel benzin, linkysu na diesel. Do prace to mam 10km po meste +10km po dialnicy. Tak mi to prislo ze je to na diesel malo. Rocne najazdim tak cca 18 000 km.
Samozrejme ze jsou linky na diesel, psal jsi ze shanis i30 1,6CRDI!!!jaujcik píše:no to ze tam nieje som si nevsimol, kedze konfigurator ma pustil si take auto poskladat.
urcite by som chcel benzin, linkysu na diesel. Do prace to mam 10km po meste +10km po dialnicy. Tak mi to prislo ze je to na diesel malo. Rocne najazdim tak cca 18 000 km.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |