Vynechávají mi válce na Hyundai coupe
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- HCOUPEFX1
- **
- Kontaktovat uživatele:
Vynechávají mi válce na Hyundai coupe
Ahoj. poradí mi někdo prosim, cím by to mohlo být?
Za jízdy se mi poslední dobou docela casto stává, že motor zacne jet jen na tři a nekdy dokonce asi jen na dva válce. a párkrát se uz stalo, ze otáčky vyskočily na 2000 a motor prostě chcípnul. a pak delší dobu nejde nastartovat.
Je to Hyundai Coupe 2.0 16V r.v.97
Předem díky za pomoc
Za jízdy se mi poslední dobou docela casto stává, že motor zacne jet jen na tři a nekdy dokonce asi jen na dva válce. a párkrát se uz stalo, ze otáčky vyskočily na 2000 a motor prostě chcípnul. a pak delší dobu nejde nastartovat.
Předem díky za pomoc
- Reklama
- weena
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vynechávají mi válce na Hyundai coupe
No, tak takhle mi to začínalo blbnout s tim snímačem teploty (ukazatel teploty na palubovku).... u termostatu 1 drat by Ti k tomu měl vést. Skus ho vyměnit jestli máš možnost to někde vyzkoušet... Já mám eště jeden do zásoby jinak stojí v KELLY do 200Kč tušim..HCOUPEFX1 píše:Ahoj. poradí mi někdo prosim, cím by to mohlo být?
Předem díky za pomoc
................................................
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta
Škoda 120M (okruhová verze)
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta
- weena
- **
- Kontaktovat uživatele:
No mě to takhle blblo... tak jak to popisuješ Ty. Akorát se mi otáčky zvedly až na 4tis/min. samovolně. A taky mi to nechtělo naskočit... třebas až na po 7 a to už jsem pěnil z toho auta A když Ti to jede na 3 nebo i na 2 válce a sešlápneš plynovej pedál tak se Ti to dusí a motor cuká?.. mě to ze začátku teda chcíplo za jízdy když sem vyřadil. Jezdil jsem s tim a pak to teda cukalo jak to výše popisuju... krokovej motorek jsem přehodil, svíčky a kabely jsem odzkoušel a OK. přehodil jsem i jednotku jinou ale stejně. Tak jsem vyměnil ten snímač a přestalo to. Jo jinač při tom blbnutí mi většinou svítila kontrolka CHECK ENGINE.. někdy se to rozsvítilo a neblblo to teda no. tak nevim. Třebas to muže být toto. Vyzkoušej a uvidíš... A kdyžtak dej vědět.HCOUPEFX1 píše:cau, hele to fakt myslis, ze snimac teploty ma vliv na chod motoru? Ja treba jedu,pridam plyn a jeden valec proste nejde. Myslis, ze na to ma vliv snimac teploty?
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta
- weena
- **
- Kontaktovat uživatele:
No mě když se to dusilo 2-3 válce, tak jsem to podržel do omezovače chvilku a pak to přestalo.. Kabely kupovat nemusíš.. nastartuj motor a postupně vytahuj kabely a zjistis jestli jsou OK nebo ne.. Já bych to tipnul na ten snímač no...HCOUPEFX1 píše:jo jeste. jak ses ptal. presne jak popisujes. kdyz to jede na ty 3(2) válce tak po seslapnuti plynu se to dusí a poskakuje a po chcilce se to zase rozbehne normalne.
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta
¨no jak tak přemýšlím, tak by to mohlo být to čidlo teploty neboli teplotní čidlo,znám tuto chybu u hondy civic, kámošovi blblo a motor se mu choval tak, že zničeho nic za jízdy to vyletělo na 3000 ot/min. a mi jsme už nevěděli co stím a dali jsme to do servisu, ale tam na to taky nepřišli. Jednalo se o hondu z roku 1989 a ta při napojení na ří´d, jednotku komunykuje pouze diodově počtem bliknutí a to bliknutí bylo 16x a honda ji prý nezná, tak že bez úspěchů v autorizovaném servisu. Byli jsme z toho špatní a naštěstí byla k dyspozici druhá odhlášená honda na rozebrání a postupným měněním jednotlivých dílů jsme došli na to teplotní čidlo. Lepší by bylo vyměnit celý motor, protože to zabraklo mnoho času, ale nakonec jsme zvýtězili.Bylo to to teplotní čidlo.Taková blbos.Přehození sání se všemi čidli na něm,pak rozdělovač,kabeli,říď. jed. a já nevím co ještě. Docela mazec.Hlavněže jsme na to došli.Takže ho nezavrhuj to teplotní čidlo.
Re: co tak RJ
Tak nakonec to byla přeci řídící jednotka!!mio píše:co tak dat skontrolovat Riadiacu jednotku???
Ja mam konecne pojazdneho Tiburona... bola odpalena RJ a presne takto sa to prejavovalo...
ja som bol v MAX Tuningu...
Tak ať Ti atíčko pěkně slouží!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- weena
- **
- Kontaktovat uživatele:
Když přehodíš řídící jednotku za jinou tak Ti to bude dělat stejně páč si to tu chybu znova najde tady ta jednotka... S tou jednotkou to vim páč jsem ji taky zkusil přehodit a blblo to stejně.. Je to to čidlo na 99.9%..HCOUPEFX1 píše:tak ted fakt nevim. vypada to na teplotni cidlo a nebo RJ. ovsem asi bude zasadní rozdíl v cene. abych nekupoval RJ zbytecne. Má nekdo predstavu,kolik asi tak stoji?
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta