Vynechávají mi válce na Hyundai coupe
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- Reklama
- weena
- **
- Kontaktovat uživatele:
No levná záležitost to podle mě asi nebude... když se zeptáš v servisu tak tam Ti to třebas řeknou. Ale jsou taký vrakáče kde by se to sehnalo za půlku ceny. Samozřejmě bude už jetá... Teda použitá...
................................................
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta
Škoda 120M (okruhová verze)
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta
Škoda 120M (okruhová verze)
RJ
tak ohladne RJ, ja som bol v jednom bazare vybrat z vraku RJ, dal to do mojho a motor ani nenatocilo, potom si jeden znamy spomenul na jednu firmu, ktora cipuje motory pre vsetky kamiony a TDI na okoli, zavolali, pozreli na to, s tou RJ z vraku ma poslali kade lahsie (vratil som ju a peniaze dostal naspat) a tu moju za pomoci osciloskopu, pajkovacky a notebooku dali do kopy ani nie za 2 hodiny...
cena opravy: 7000SKK
cena novej RJ z Hyundai 24 000SKK tak si vyber...
za pokus to stoji...
mimochodom, ta firma je MAX TDi tuning
http://www.maxtdi.com/
skus najst niekoho takeho alebo pobocku niekde pri tebe. su fakt dobri.
vela stastia, ja som uz bol zufaly s toho mojho Tiburona, opat mam usmev na tvari vzdy ked sadam za volant.
cena opravy: 7000SKK
cena novej RJ z Hyundai 24 000SKK tak si vyber...
za pokus to stoji...
mimochodom, ta firma je MAX TDi tuning
http://www.maxtdi.com/
skus najst niekoho takeho alebo pobocku niekde pri tebe. su fakt dobri.
vela stastia, ja som uz bol zufaly s toho mojho Tiburona, opat mam usmev na tvari vzdy ked sadam za volant.
coupátko
A co takhle Hallův senzor/Hallovo čidlo/je to prý snímač otáček někdy jej stačí vyčistit, jó a jeho porucha prý neuvede ŘJ do náhradního/nouzového/režimu a prý se chyba ani nezobrazí na diagnostice
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
senzor
Ten Halův senzor, čož je vlastně snímač polohy klikové hřídele se nemůže zobrazit jako porucha u říď. jednotky. Ona totiž neví, jestli to co jí snímač ukazuje je správné a nemá to s ničím srovnat. Takže jako možnost by to bylo.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.