Nástřik podvozku
Moderátoři: amaize, Moderátoři
Nástřik podvozku
Zdravím. Soukromník automechanik mi nabízí nástřik podvozku za 1500 kč včetně práce a materiálu,je to dobrá cena?
Hyundai i20 INCLUSIVE 1.2 DOHC 16V (1248ccm/63kW/86HP) Electric Red,Paket Plus.
- Reklama
Re: Nástřik podvozku
Jo. Já si to dělám sàm pro sebe poctivě a toto se mi zdá až moc málo. Viděl jsem pár aut ze servisů a kvalita nic moc.c.Cena jednou taková.
Pokud použije slušný nástřik Body,nebo Wurth...tak pokud to udělá poctivě,spotřebuje cca 4-5 plechovek v nákupce cca 1000.- za všechny.Plus práce,sundání hromady plastů,podběhů atp. Cca 3-4 hod. práce plus pořádné umytí spodku plus vyschnutí...
Asi docela dobrý oddíl...
Za ty prachy bych tomu moc nevěřil. A fakt je nutné to odstrojit.Ty nijak neošetřené plochy jsou hlavně pod plastama.
Každopádně pokud to za ty prachy udělá kvalitně-je to dobrá cena.Čím a jak to bude nastříkáno záleží na vaší domluvě.
Asi docela dobrý oddíl...
Za ty prachy bych tomu moc nevěřil. A fakt je nutné to odstrojit.Ty nijak neošetřené plochy jsou hlavně pod plastama.
Každopádně pokud to za ty prachy udělá kvalitně-je to dobrá cena.Čím a jak to bude nastříkáno záleží na vaší domluvě.
KIA XCeed 1,5T-GDi 118kW 7°DCT - GT line
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 59700 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 59700 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Dôlezite je aj dobre ocistenie podvozku pred striekanim a to zanedbávaju mnohí, preto by som poradil aby si sa dohodol a bol pritomný pocas prace a kontroloval. Lebo nastriekat cely spodok nieje problem aj za par minut . Ale vsetko rozobrat a dokladne ocistit a osetrit pred striekanim to uz je práca za ktoru si daju zaplatit poctivý mechanici a trva to niekolko hodin ..
Accent 1.5CRDi,81kW ,2007
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit