Ahoj,
trošku mimo debatu,ale už ste videli novú Elantru naživo?Ja som bol dnes v hyundai a hneď pri vchode ju mali pekne vystavenú tak som ju len tak zrýchla poobzeral
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
.
Ako už bolo napísané aj v téme o najnovšej Elantre zvonku vyzerá stále celkom fajn,aj keď to už nie je tá naša Ela....zvnútra je to ale už úplne niečo iné...interiér sa mi až tak nepáčil...mala síce pekný veľký displej (možno to bola aj zabudovaná navigácia),neskúmal som to veľmi,ale celkovo to bolo také "strohé"...
Inak vystavená bola v bielej farbe ako mám ja
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
a bola to 1.6 crdi ak som si to dobre všimol...inak neviem aká to bola výbava,ale cenovka bola niekde okolo 20 tisíc euro....základ by mal byť niekde okolo 14 tisíc aj niečo...neskúmal som cenník...čo som si tak narýchlo všimol,tak mala už tlačidlo na otváranie zadného kufra nie ako my iba diaľkové alebo vo vnútri auta a pri zadnom okne boli nejaké výduchy...tak neviem či nemá aj nejaké ohriavanie zadného okna,alebo čo...
Riešil som problém so svojou Elou,takže nebol veľmi čas na obhliadku...o tom čo mám s autom radšej nepíšem,kým sa to nedorieši...je už v servise dosť dlho a ešte tam asi zopár týždňov bude
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
.
Keď to nejako dopadne,potom napíšem čo sa stalo a ako to dopadlo
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
.