Auto poskrabane od delniku
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
-
Auto poskrabane od delniku
Ahoj,
mam asi pul roku starou i30 a na ulici, kde bydlim se opravuje silnice, jezdi tam bagry, nakladaky se sterkem a tak. Dneska, jak jsem jel do prace jsem nasel auto uplne doskrabane, a to na vice mistech najednou. Mam takove to default pojisteni + GAP od uniqa, jak se dava k novym vozum. Na fotce je jeden ze skrabancu, pak jsou jeste mensi ze zadu.
Co s tim? Hlasit jako pojistnou udalost, volat policajty?
mam asi pul roku starou i30 a na ulici, kde bydlim se opravuje silnice, jezdi tam bagry, nakladaky se sterkem a tak. Dneska, jak jsem jel do prace jsem nasel auto uplne doskrabane, a to na vice mistech najednou. Mam takove to default pojisteni + GAP od uniqa, jak se dava k novym vozum. Na fotce je jeden ze skrabancu, pak jsou jeste mensi ze zadu.
Co s tim? Hlasit jako pojistnou udalost, volat policajty?
- Přílohy
-
- skrabanec
- IMG_20160517_150351.jpg (98.34 KiB) Zobrazeno 3141 x
- Reklama
Re: Auto poskrabane od delniku
To je děs. Někteří lidé jsou ničeho navážící si svině. Já bych zavolal policii a hlásil to jako
vandalismus. Žádal bych protokol pro pojišťovnu a pak teprve volal na pojišťovnu, ale zkušenost s tím nemám.
A doufám že to tak i zůstane !!
vandalismus. Žádal bych protokol pro pojišťovnu a pak teprve volal na pojišťovnu, ale zkušenost s tím nemám.
A doufám že to tak i zůstane !!
HYUNDAI TUCSON 2.0 CRDI STYLE 100KW AWD WHITE SAND 3/2016
FIAT STILO 3 D 1.8 98 KW
FORD SIERRA 2.3 D 49kw r.v.1989 NEJHORŠÍ AUTO NA SVĚTĚ !!
prodáno do AAA ( omlouvám se novému majiteli )
FIAT STILO 3 D 1.8 98 KW
Volal by som policajtov.
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
-
- **
Policajti ti nepomůžou. Jestli si přesvědčenej že to udělali dělníci odchyť jejich šéfa a požaduj ať to uhradí z jejich pojistky - zkus ho dotlačit k tomu aby vyplnil a podepsal formulář o pojistné události. Jestli se ti to nepodaří tak oprava za svý. Havarijko asi vzhledem k spolučasti nemá smysl řešit.
i20 1.1CRDi (2015)
Bojím se, že se ti dělníci vysmějí a samozřejmě nic nepřiznají pokud jsi je neviděl to udělat.
Nechal bych to na policii ať je skřípnou. Na protokolu bych trval.
Nechal bych to na policii ať je skřípnou. Na protokolu bych trval.
HYUNDAI TUCSON 2.0 CRDI STYLE 100KW AWD WHITE SAND 3/2016
FIAT STILO 3 D 1.8 98 KW
FIAT STILO 3 D 1.8 98 KW
-
- **
Koukám že dost lidí tady má poměrně iluzorní představy o práci PČR. Kluci nesmíte ty "Kriminálky Plzeň" a podobný slátaniny v TV tak hltat
i20 1.1CRDi (2015)
Mám radu a vlastní zkušenost. Jestli máš pojištění Uniqa a máš ve smlouvě zaškrtnutý i plnění za vandalizmus, tak to řeš tímto směrem. Měl jsem stejný problém a opraveno na pojistku bez ztráty bonusu. Uniqua fak takhle dobře funguje.
I 30, 1,6 CVVT 88 kW HB, Trikolor + Paket Parking + 16", Sleek Silver
Renault Thalia 1.2 silver
Š Felicia 1.3 MPI GL
ex:Mitsubishi Lancer Wagon
Š 1000 MB
Renault Thalia 1.2 silver
Š Felicia 1.3 MPI GL
ex:Mitsubishi Lancer Wagon
Š 1000 MB
Já mám s Uniqou jinou zkušenost. Když jsem řešil poškrábané auto (neznámou osobou), tak mi bylo řečeno, že při poojistném plnění mi zkrátí bonus o 15%. Když jsem si pak porovnal co mě bude stát navýšení pojistného a porovnal to s nabídkou za opravu laku, tak mě vyšlo lépe pojišťovnu vynechat, bohužel.
Hyundai i30 kombi - 1,6 CVVT Weekend Ice Blue (5/2015)
-
Tak s delnikama jsem se dneska bavil a samozrejme nikdo nic nevidel.
Tak jsem zavolal cetniky a sepsali jsme to (rozumej hodina a pul casu v zadeli). Mam havarijni od uniqa s nulovou spoluucasti, kdyz je to v autorizovanem servisu. Za pojistnou udalost ale strhavaji 15 % z bonusu (po roce pak po 5 % opet vraci). Nahlasil jsem hned 2 udalosti, tohleto a jeste jak mi nekdo pomackal zadni naraznik na naledi. Takze 30 % dolu, celkem me to vyjde tak na nejakych 10k. Dost penez no. Ale aspon nam ty pojistovny nezkrachujou
Tak jsem zavolal cetniky a sepsali jsme to (rozumej hodina a pul casu v zadeli). Mam havarijni od uniqa s nulovou spoluucasti, kdyz je to v autorizovanem servisu. Za pojistnou udalost ale strhavaji 15 % z bonusu (po roce pak po 5 % opet vraci). Nahlasil jsem hned 2 udalosti, tohleto a jeste jak mi nekdo pomackal zadni naraznik na naledi. Takze 30 % dolu, celkem me to vyjde tak na nejakych 10k. Dost penez no. Ale aspon nam ty pojistovny nezkrachujou
-
- **
Tak trochu by mě zajímalo co sis sliboval od toho ztrácení času s policajty.
i20 1.1CRDi (2015)
Dotaz trosku mimo. Co vse obsahuje to pojisteni od Hyundaje pri koupi vozu? Nemyslim ted, ze tam je povinne, havarijni, gap. Konkretne mi jde o to, jake jsou podminky u havarijniho pojisteni a co vse to obsahuje? Hyundai je v tomhle tajemny jak hrad v Karpatech.
Peugeot 308 SW 2024, 1.5 BlueHDi 96 kW
Hyundai i30 kombi 2016, 1.6 CRDi 81 kW
-
- **
Je více variant pojistky (minimálně dvě), které ti může prodejce nabídnout. Každá má své "pro" a "proti" a při rozhodování o tom která pro tebe výhodnější záleží i na tom jak velký bonus máš vyjetý.
Moje zkušenost s prodejcem je taková, že při nabízení možných variant pojištění byl vstřícný a snažil se vše vysvětlit, poradit a nabídnout to, co bylo opravdu pro mě jako konkrétního kupce výhodnější.Zároveň jsem měl před podpisem dost času si v klidu obě v úvahu přicházející varianty smluv doma podrobně pročíst a rozmyslet se.
Moje zkušenost s prodejcem je taková, že při nabízení možných variant pojištění byl vstřícný a snažil se vše vysvětlit, poradit a nabídnout to, co bylo opravdu pro mě jako konkrétního kupce výhodnější.Zároveň jsem měl před podpisem dost času si v klidu obě v úvahu přicházející varianty smluv doma podrobně pročíst a rozmyslet se.
i20 1.1CRDi (2015)
Aktuálně mám na automobil bonus 40%, tento bonus jsem ale získal díky nevyužitým bonusům v rodině. Tudíž je mezi pojišťovny nepřenositelný. Nemá tedy pro mě smysl uvažovat o jiném druhu pojištění, než co se vypočítává jako 2,99% z pořizovací ceny vozidla. Aktuálně čekám, než mi dealer doveze vozidlo z Nošovic. Tak si zatím chci přečíst pojistné podmínky, ať vím dopředu do čeho jdu . Právě, že na internetu nemůžu najít co přesněji je v tomto pojištění.
Peugeot 308 SW 2024, 1.5 BlueHDi 96 kW
-
- **
Požádej prodejce ať ti to vytiskneNeo-Mike píše:Aktuálně mám na automobil bonus 40%, tento bonus jsem ale získal díky nevyužitým bonusům v rodině. Tudíž je mezi pojišťovny nepřenositelný. Nemá tedy pro mě smysl uvažovat o jiném druhu pojištění, než co se vypočítává jako 2,99% z pořizovací ceny vozidla. Aktuálně čekám, než mi dealer doveze vozidlo z Nošovic. Tak si zatím chci přečíst pojistné podmínky, ať vím dopředu do čeho jdu . Právě, že na internetu nemůžu najít co přesněji je v tomto pojištění.
i20 1.1CRDi (2015)