ale ono vseobecne Kia v Brne v KRpoli je na ranu, kdyz jsem kupoval Ceed, daval jsem tam poptavku,, uracili se mi napsat po 3ti urgenci a to jeste tak, ze mi zavola nejaky manik, volal za nekolik dnu, ze nic skladem nemaji a jestli neco chci, tak mam dojet, ze semnou po tel. nic resit nebude, tak jsem mu rekl, ze ja u nich auto kupovat nepotrebuju, ze je x dalsich prodejcu, oni potrebuji mit nejake prodeje a ukoncil jsem nasi debatu
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
na servis bych tam jel taky v nouzi, to se s Pemmem v Bohunicich neda srovnat.
Mj. kamarad byl vcera na garancce s i30 u Balvina, piska mu predni kolo, technik mu tam tvrdil celou dobu, ze to je tim, ze auto bylo u nich rano umyty, tak mu rikal, ze mu to ale dela porad i kdyz umyty neni, no pry zadna zavada, ze to je normalni stav, tak mi volal, co mu radim, tak jsem rikal, ze kdyz to je naprosto normalni at mu technik tedy vystavi papir, kde bude uvedeno, ze to neni zavada, ale zcela normalni stav, no skoncilo to tak, ze mu nic nedal, ze pry nema co "vystavovat", kdyz neni zadna zavada, tak jsem mu rikal, po mych zkusenostech mi tohle rict, tak to auto bouchnu pred vstupni dvere salonu a proste se odtam nehnu, proste kdyz clovek trefi na poradnyho cu**ka nezbyva nez jednani bez servitku