Peter Z píše:Ja rozmýšľam nad Continental WinterContact TS 850 P SUV 225/60 R17 99H. Máte s nimi niekto skúsenosti?
Na Continental WinterContact TS 850 P SUV jsem odjezdil dvě zimy na služebním autě, za mě spokojenost, vždy jsem všde vyjel, jan dvakrát jsem málem nesjel, na uježděné zledovatělé cestě při sjezdu pěkně klouzali, ale v tom kopci bez hřebíků by klouzalo asi všechno. Proto je mám již obuté a nachystané na zimu i na Tučňáka.
milan74ma píše:Continentaly (tieto iste len predch. typ 830) som mal na ix35 a strasne hucali. V terene vsak boli super ale urcite nie ako goodyear co som mal este pred nimi.
On je trošku rozdíl v typech pneumatik TS 830 (TS 830P), novější typ TS 850, potažmo letošní novinka TS 860 a zmiňovaná TS850 P SUV, jelikož jde o úplně jiné pneumatiky s jinou koncepcí. Takže nebudeme srovnávat hrušky s jablkama
Jinak já jsem se ve finále rozmýšlel mezi Goodyear UltraGrip Performance SUV Gen-1 a Continental WinterContact TS 850 P SUV 225/60 R17, nakonec Barumáci zvítězili.
Zde je test zimních pneu, i když o centimetr užší.
http://www.testpneumatik.eu/zimni-autom ... 60-R17-SUV
Jinak jsem 8 zim v zahraničí odjezdil na šípovaných Nokianech a Gislavedech. Ale naše zimy již nejsou poslední roky vůbec zimama.