Ono lidé obecně podepisují, aniž by si vůbec přečetli, co vlastně a pak se rozčilují, že jim to nikdo neřekl...
Moderátor: Moderátoři
Zajimave ze tvoje pani vsemu rozumnela a pochopila co ji oba prodejci rekli a jeste to i potvrdila zatimco ty jsi tam vysiloval a delal ze sebe buhvi co s tim ze ti nikdo nic nerekl a umocnil jsi to tim zes napsal na import stiznost a udelal z prodejcu nemehla co sve praci nerozumi a neumi lidem vysvetlit co prodavaji a za jakych podminek. To je to tvoje JA SE NEDAL. Musim se smat.....pepe pedro píše:Vo svojej poistovni sme platili 6500kč ročne+vozík zadarmo a u Hyundai nás nutili do poistky za 8113kč a vozík za 208kč.Pritom auto sme zaplatili na drevo a nebolo spomínané v niakej akciii.IX 1.6 manuál-komfort.A nikto nás na to neupozornil dopredu.Výbehový typ
pepe a "tvoja poisťovňa" ti taky dala nulovou spoluúčast a maximální bonus bez zjišťování kolik si toho rozšvihal v předchozí existenci ???pepe pedro píše:Vo svojej poistovni sme platili 6500kč ročne+vozík zadarmo ...
Můžeš se i uchcat.Co Ty víš o mé paní?Nikde jsem ji nespomínal>Nejseš jeden z nich?panpetr píše:Zajimave ze tvoje pani vsemu rozumnela a pochopila co ji oba prodejci rekli a jeste to i potvrdila zatimco ty jsi tam vysiloval a delal ze sebe buhvi co s tim ze ti nikdo nic nerekl a umocnil jsi to tim zes napsal na import stiznost a udelal z prodejcu nemehla co sve praci nerozumi a neumi lidem vysvetlit co prodavaji a za jakych podminek. To je to tvoje JA SE NEDAL. Musim se smat.....pepe pedro píše:Vo svojej poistovni sme platili 6500kč ročne+vozík zadarmo a u Hyundai nás nutili do poistky za 8113kč a vozík za 208kč.Pritom auto sme zaplatili na drevo a nebolo spomínané v niakej akciii.IX 1.6 manuál-komfort.A nikto nás na to neupozornil dopredu.Výbehový typ
pepe pedro píše:Zatial som nič nerozšvihal, a mám 5%spoluúčast ako v Uniqe a 50%bonus.Stačí???Všetko sa dá zistit za pár minut,je 21 storočie.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |