Tak dle dostupných informací je to aktuální firmware a mapy. Co jsem se já informoval, tak mapy se aktualizují jednou ročně, tak by již mohly být novější. Nicméně se jim v servisech nechce aktualizovat, protože to trvá a nemají z toho nic. Já se dočkal aktualizace až po předložení důkazů o tom, že již aktuální firmware a mapy existují. Do té doby jsem se servisem nehnul a tvrdili, že je to aktuální, i přesto, že mapy byly 2 roky staré.
Dobré je, že pro auta vyrobená po 1.1.2014 jsou zdarma aktualizace na 10let zdarma:
Výhody programu MapCare™:
Bezplatné aktualizace 1x ročně po dobu 10 let.
Mapové pokrytí pro většinu evropských států (více než 40 zemí) včetně Ruska a Turecka.
Aktualizace databáze adres, silniční sítě i bodů zájmu (POI).
Aktualizace je vázána na vůz, nikoliv majitele, a je přenosná s dalším prodejem vozu.
Dostupnost:
Nárok na službu vzniká pro nové vozy zakoupené po 1. 1. 2014.
Pro starší vozy s integrovanou navigací Hyundai zakoupené před 1. 1. 2014 je možné využít výhodného programu MapCare Retrofit.
Aktualizace proběhne každý rok v autorizovaném servisu Hyundai, typicky v rámci pravidelné servisní nebo kondiční prohlídky.
Výhody integrovaného navigačního systému s programem MapCare™:
Barevný dotykový displej se zobrazením (2D/3D), náhledy na dálniční křižovatky, a řazení do pruhů (v závislosti na zemi), uživatelské rozhraní v češtině, informace o trvalých rychlostních omezeních, volba trasy (rychlá, krátká, ekonomická), dopravní hlášení TMC včetně objízdných tras, inteligentní zadávání adres. Pokrytí 30 zemí Evropy včetně Ruska a Turecka. Snadný přístup k více než 2 milionům bodů zájmu (POI), podpora iPod®, CD-MP3, CD-A, USB, MP3, WMA a AUX, Bluetooth® handsfree, stažení až 8 telefonních adresářů, zadní parkovací kamera, dálkové ovládání na volantu, hlasové ovládání telefonu (není dostupné v češtině).
https://www.hyundai.cz/zaruka-a-sluzby/ ... av-mapcare