drnčení dveří od kufru
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: drnčení dveří od kufru
druha vec, na dverich, jsou z vnitrni strany takove gumove "nohy" jde s nema otacet, priblizuji se - oddaluji, stanovuje se tim vymezeni "dorazu", to stejne je uvnitr kapoty motoru, pokud ti neco "poskakuje" zkus je kousek otocit doleva - vylezou kousek nahoru, jestli nemas mezi 5. dverma a ramem auta skviru v ktere ty dvere rezonuji...
- Reklama
Super, kouknu na to a uvidím, zda to může být tím
Peugeot 308 SW 2024, 1.5 BlueHDi 96 kW
Hyundai i30 kombi 2016, 1.6 CRDi 81 kW
TEn plast co je na viku dveří vykazuje nějakou vůli?
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Plast na víku dveří? Který myslíš? Myslíš zevnitř - ten černý?
Ne... Ten zvěnči... Ta spodní cast je plastová...
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
Aha ten, večer se na mrknu a dám vědět.
Takže pánové, vypadá to, že je to opravené .
Jinak kontroloval jsem ještě zda nedrnčí spodní plastová část víka kufru a to bylo v pořádku. Jak se ukázalo, tak jeden gumový doraz byl více zašroubovaný než ten druhý. Trošku jsem si s oběma pohrál a teď už slyším jen zaklapnutí víka kufru a zadrnčení RZ přímo v držáku RZ. Což už je prkotina, která mě netrápí. Drnčení na obou stranách zadního nárazníku je pryč. Hned to auto mám zase radši a dělá mi větší radost .
Díky všem za rady, když jsme se to pokoušeli odstranit . Díky t0x!ne za nasměrování na ty dorazy, tohle by mě nenapadlo, ani že s nimi jde tak točit a vymezit vůli.
Jinak kontroloval jsem ještě zda nedrnčí spodní plastová část víka kufru a to bylo v pořádku. Jak se ukázalo, tak jeden gumový doraz byl více zašroubovaný než ten druhý. Trošku jsem si s oběma pohrál a teď už slyším jen zaklapnutí víka kufru a zadrnčení RZ přímo v držáku RZ. Což už je prkotina, která mě netrápí. Drnčení na obou stranách zadního nárazníku je pryč. Hned to auto mám zase radši a dělá mi větší radost .
Díky všem za rady, když jsme se to pokoušeli odstranit . Díky t0x!ne za nasměrování na ty dorazy, tohle by mě nenapadlo, ani že s nimi jde tak točit a vymezit vůli.
nemas za co, ja to vim po sve zkusenosti, kdy mi servis po lakovani kufru tyto dorazy tak "odborne" namontoval, ze mi nesel zavirat kufr a musel jsem s tema dverma mlatit co to slo, pak jsem si na to sam dosel a opravil
P.S. vsad se, ze kdyby si s tim byl v servisu, tak misto toho, aby ti to nekdo odstranil rekli by ti, ze to je vlastnost vozidla
P.S. vsad se, ze kdyby si s tim byl v servisu, tak misto toho, aby ti to nekdo odstranil rekli by ti, ze to je vlastnost vozidla
Nebo by nic neslyšeli