Hyundai a kočičky
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
Máš rechtMartasZ píše:No jo no.. co naděláte.. já si s tojim za tim, že ona slečna byla výborná a fakt to s ní bylo super a to že zrovna nejni načančaná barbie mě ale vůbec nijak netrápí.. aspoň sem nemusel poslouchat výčitky, že si při tom zlomila nehet, když žádný neměla
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
-
- Kontaktovat uživatele:
Pár lidí z 15000.. nic moc... neee... já nikoho nehanim, jen prostě vim, že i kdybych si svýho Hyundaie udělal exkluzivně se všim všudy, vždy ho tam bude někdo hanět a nadáat na korejce a mě tohle nebavíPetr HC píše:Zas ale na druhou stranu se musí přiznat, že pár lidí co maj poměrně slušný odborný znalosti tam občas chodí.Hardcam píše:Nektery tam maj i MBcka, Clia a pod..maj problem s 50ti koni, ne se 100...ale zpatky k tematu, auta ted musej stranou.
Re: jen tak
Jako na ten odkaz, nebo ten jinej nejmenovanej odkazMeredith píše:MartasZ: díky za odkaz, juknu na něj .
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
meredith nastesti dostala odkaz na "pisecek" ...Hyundai a kocouri, naprosto neskodny material.
to je jasny, to budou novy cekatelky na darce spermatu.
to je jasny, to budou novy cekatelky na darce spermatu.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Neblbni, tak rychle to sem ty fotky nestihne MartasZ uploadovatHardcam píše:Je to mrtvy, to chce tak jeden rispevek za 5 vterin.
A já zrovna žádný tak vydařený nemám
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI