nebo Maxxmotion 100 - oboji je ze stejne rafinerie, akora jinak aditivovanovorlajz píše:a já už teď VIF nedávám... jezdím na Vervu 100...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátor: Moderátoři
nebo Maxxmotion 100 - oboji je ze stejne rafinerie, akora jinak aditivovanovorlajz píše:a já už teď VIF nedávám... jezdím na Vervu 100...
Rád jsem Tě pobavilmilda h píše:![]()
![]()
Jak řekl kolega položertem, čekám, kdy nastartuješ
Nic ve zlém, tos napsal krásně. Až sem se zasmál.![]()
![]()
Pozdravil a ochutnalpetzl62 píše:V Pule je krásně![]()
Doufám,že jsi pozdravil kavárničky a zmrzlinárny
Hmm, moja ma navadzanie v pruhoch uplne v pohode aj na stredovom display-i aj pre vodicom. Dokonca pred vodicom tak odpocitava kolko Ti este ostava k odboceniu. Niekedy nafotim ...Axel.Foley píše:... I když k navigaci připomínku mám - chybí navádění v pruzích...
Souhlasím, v Pule je moc hezky. Patří s Porečí k mým oblíbeným destinacím.Axel.Foley píše:Pozdravil a ochutnal
milan74ma píše:Hmm, moja ma navadzanie v pruhoch uplne v pohode aj na stredovom display-i aj pre vodicom. Dokonca pred vodicom tak odpocitava kolko Ti este ostava k odboceniu. Niekedy nafotim ...Axel.Foley píše:... I když k navigaci připomínku mám - chybí navádění v pruzích...
Jel jsem přes Mikulov, po dálnici přes Vídeň, kolem Grazu, dál po dálnici přes celé Slovinsko (kolem Mariboru a Ljubljany) až do města Koper a pak po okreskách přes Umag, Poreč (mají tam výýýýborné spaghetti carbonaravorlajz píše:kudy jste jeli? trajekt???fotky krásné...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |