Minisraz Brno- Vinohrady 10.1
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
minisraz
Tomme,
musím tě opravit ne ...jste prostě super Háčka,ale jsme prostě super Háčka. Jinak tomu Farmáři patří velké F, i když to není chlap jako hora. S tím opakováním pomalu, napřed musí v Černé Hoře vyrobit dostatek té černé blče, co jí tam vysmahl Felon čtyři kousky! /jak tomu vlastně nadávali Grena???/. Měl jsem pocit, že při placení to stálo víc jako 15Kč/ks, neplatil Felon nějak moc? Doufám, že se za toho Felona neurazí, ono je to kratší!
musím tě opravit ne ...jste prostě super Háčka,ale jsme prostě super Háčka. Jinak tomu Farmáři patří velké F, i když to není chlap jako hora. S tím opakováním pomalu, napřed musí v Černé Hoře vyrobit dostatek té černé blče, co jí tam vysmahl Felon čtyři kousky! /jak tomu vlastně nadávali Grena???/. Měl jsem pocit, že při placení to stálo víc jako 15Kč/ks, neplatil Felon nějak moc? Doufám, že se za toho Felona neurazí, ono je to kratší!
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: minisraz
Jo platil dost,protože si nevšiml,že já jsem neplatil a předběhl mně a zacáloval to za mně.Nechtěl mně nechat zaplatit.Prostě asi chtěl abych zaplatil Felotronkovi. Myslím,že to byla Grena.Bruno píše:Tomme,
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi