a barva? mě osobně se na Sportage líbí nejvíc ty tmavě šedý metalízy
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Moderátoři
Přesně, mám posledního půl roku (co mám Tucsona) stejný pocit u škodovkářů - neunesou, když je člověk předjede, případně neuhnou z levýho, když je chci předjet Také se najednou stává i to, že třeba uhne, ale hned začne najednou zrychlovat, aby mi jako idiot dokázal, že jsem na něj blikall zbytečně.Axel.Foley píše:Pomaličku zjišťuji, že "páni řidiči" v koncernových vozech, hlavně starších a kvázi luxusnějších verzí (čím starší Superb tím hůř) dosti nelibě nesou, když je předběhne Tucson nebo jim vjede do pruhu. Včera na R38 jsem ve 140 předjížděl dva kamiony a ču*ák ve stříbrném Supu první generace (ostravská značka, všechny okna černé) na mně začal blikat snad kilometr dalekoNavíc několik frajerů v Oktávkách už to přede mně strčilo na poslední chvíli
Doufám, že kameru nebudu potřebovat.
Na druhou musím i pochválit - dva týdny zpět mi uhnul borec v Passatu CCAsi vytušil, že pospíchám
Sice si to nepřečte, ale tímto mu děkuji.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |