Poděkování-zadní silenbloky
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Poděkování-zadní silenbloky
Tímto chci poděkovat všem co mě poradili ohledně problémů mé Lantry z roku 1995 16V -84kw a chybí mě ještě udělat silenbloky na zadní nápravě a též budu patřit mezi spokojené Hyundalisty ještě jednou díky . :)U nás nejsou k sehnání u Auto Štangl je mají v seznamu ,ale obědnávají se Hyundai servis jeden stojí 300Kč.tak zadní nápava je pevná a jsou tam tyto . a budeteli potřebovat výfuk nebo jeho část tady je adresa:http://www.vyfukylevne.cz/hyundai_lantra.htm
Naposledy upravil(a) vašek.63 dne 16 led 2007, 16:41, celkem upraveno 7 x.
- Reklama
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak si precti, co je tam malym pismem: Suspension Rod umístění zadní umístění- levá strana umístění- pravá strana
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Presne jak pises .... Zadny ramena, zadny stabilizatory ...ryba píše:jirkatravna: Ja nevim, ale stara lantra (91-95) by mela mit zadni napravu pevnou, proste Ucko se zkrutnym stabilizatorem. Zadny ramena, zadny stabilizatory. Aspon ja to tak mam. Nova uz ma ramena
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Re: Poděkování-zadní silenbloky
vašek.63 píše:Tímto chci poděkovat všem co mě poradili ohledně problémů mé Lantry z roku 1995 16V -84kw a chybí mě ještě udělat silenbloky na zadní nápravě a též budu patřit mezi spokojené Hyundalisty ještě jednou díky . :)U nás nejsou k sehnání u Auto Štangl je mají v seznamu ,ale obědnávají se Hyundai servis jeden stojí 300Kč.tak zadní nápava je pevná a jsou tam tyto . a budeteli potřebovat výfuk nebo jeho část tady je adresa:http://www.vyfukylevne.cz/hyundai_lantra.htm
SILENTBLOK ZADNÍ - CENA JE 280,- 1KS A NENÍ PROBLEM JE DODAT
AUTOPB náhradní díly na Váš vůz
autopb@centrum.cz wwww.auto-pb.infohelp.cz
napište si o cenu......................................................
Re: Poděkování-zadní silenbloky
Ahoj kluci.
Chtěl bych po dlouhé době oživit toto téma.Mám Lantru J1 1993 a marně sháním silentblok uložení zadní nápravy.Je to silentblok v oku té vzpěry,která je uchycena do podlahy na obou stranách.
Pro názornost přiložím obrázek s vyznačením dílu.
Neví někdo,kde bych mohl toto sehnat?Nebo alespoň označení origo dílu....
Díky předem za vaši pomoc a čas.FERO
Chtěl bych po dlouhé době oživit toto téma.Mám Lantru J1 1993 a marně sháním silentblok uložení zadní nápravy.Je to silentblok v oku té vzpěry,která je uchycena do podlahy na obou stranách.
Pro názornost přiložím obrázek s vyznačením dílu.
Neví někdo,kde bych mohl toto sehnat?Nebo alespoň označení origo dílu....
Díky předem za vaši pomoc a čas.FERO
- Přílohy
-
- Lantra J1_zadní uložení_silentbl.rar
- (44.89 KiB) Staženo 105 x