V garáži to neuvidíš, pretože je to závislé min. na momentálnej rýchlosti auta. Režim svetiel sa automaticky prispôsobuje prevádzke, ale to "neřeš"lassev píše:Teda Roberte seš borec
A je po pípání.Teď zní otázka co to způsobilo protože se světlama si opravdu nikdo nehrál auto bylo zavřené v garáži.
Ještě by mě zajímalo co se stane se světlama když se to takto přepne.
dělal jsem to proti zdi ale žádnou změnu jsem neviděl - možná jsem jen blbě koukal.
zvuk pri startu
Moderátor: Moderátoři
- robertbulko
Re: zvuk pri startu
Naposledy upravil(a) robertbulko dne 07 lis 2016, 20:12, celkem upraveno 1 x.
Hyundai i40 CW EAGLE edition • Style • 1.7 CRDi • 100kw • 6A/T
- Reklama
Robo , klobúk dole pred Tebou.
Pro ty co mi píší ohledně toho osvětlení
takto to vypadá
takto to vypadá
- Přílohy
-
- 20161108_172431.jpg (18.85 KiB) Zobrazeno 4178 x
-
- 20161108_172409.jpg (19.97 KiB) Zobrazeno 4178 x
-
- 20161108_172219.jpg (43.98 KiB) Zobrazeno 4178 x
Hyundai i40 CW ,Premium 1,7 CRDi, 100kw, manual
- robertbulko
Pekné, môj EAGLE má tiež také podobné. K osvetleniu klučiek mám poznámku. Podľa mňa je lepšie, ak svetlo svieti zo spodnej časti. Led diódu nie je vidieť a svetlo z nej pekne osvieti stenu za klučkou. https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 60#p485632lassev píše:Pro ty co mi píší ohledně toho osvětlení
takto to vypadá
P.S. V mojom prípade som musel to lákavé svetelné logo prerobiť. Kúpil som omylom 2 páry, takže som mal 1 pár do rezervy, ale aj tak všetky mi zhoreli. Na šťastie ledky zostali v poriadku a tú lacnú šmejd elektroniku čo mení +12V na +3V som nahradil trošku upraveným led pásikom. Svieti to kúsok menej, ale zato spoľahlivo.
To Robertbulko a Lassev: prosím tě, můžeš sem vhodit par poznatku z montáže loga a jeho úprav. Které logo jsi kupoval na aliexpress je jich spousta, jak jsi připojoval a upravoval?
To Robert: proč ti schořelybony píše:To Robertbulko a Lassev: prosím tě, můžeš sem vhodit par poznatku z montáže loga a jeho úprav. Které logo jsi kupoval na aliexpress je jich spousta, jak jsi připojoval a upravoval?
Já jsem kupoval tyto: http://www.zlatydul.cz/svetla/svitici-l ... -2-ks.html
připojené je mám na to červené světlo dveří - svítí při otevření - úpravy jsem žádné nedělal
A dej si pozor na umístění až budeš vrtat - tělo loga ti nesmí překážet při zpětné montáži čalounění dveří
Tak to mám problém, nemám světlo ve dveřích, mám tam odrazky... Jinak jak myslíš že bude překážet při zpětné montáži? Nemáš náhodou foto z montáže?lassev píše:To Robert: proč ti schořelybony píše:To Robertbulko a Lassev: prosím tě, můžeš sem vhodit par poznatku z montáže loga a jeho úprav. Které logo jsi kupoval na aliexpress je jich spousta, jak jsi připojoval a upravoval?
Já jsem kupoval tyto: http://www.zlatydul.cz/svetla/svitici-l ... -2-ks.html
připojené je mám na to červené světlo dveří - svítí při otevření - úpravy jsem žádné nedělal
A dej si pozor na umístění až budeš vrtat - tělo loga ti nesmí překážet při zpětné montáži čalounění dveří
Tak to mám problém, nemám světlo ve dveřích, mám tam odrazky... Jinak jak myslíš že bude překážet při zpětné montáži? Nemáš náhodou foto z montáže?[/quote]
jedná se o to že sundaš čalounění a na dveřích jsou různé výstupky - (motor stahovačky různé tlumení a podobně) tak aby ti to pak nepřekáželo.To uvidíš až to sundáš.Fotky nemám.
S tím zapojením ti neporadím když nemáš světýlko, oslov Roberta ten něco vymyslí
jedná se o to že sundaš čalounění a na dveřích jsou různé výstupky - (motor stahovačky různé tlumení a podobně) tak aby ti to pak nepřekáželo.To uvidíš až to sundáš.Fotky nemám.
S tím zapojením ti neporadím když nemáš světýlko, oslov Roberta ten něco vymyslí
- robertbulko
Čaute chlapi, tu je linka na to ako to vyzerá v mojich dverách https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 45#p426889
Tie logá čo mám v aute už dneska nie su v ponuke a teda neviem ukázať aké som kupoval. Svietili super, ale po niekoľkých týždňoch prestali fungovať a tak ako som napísal predtým, vymenil som prevodník za jednoduchší spôsob. Je celkom možné, že produkty ktoré sú v ponuke dnes sú už v poriadku.
P.S.: To je celkom sranda, keď sa dočítam, že oslov Roberta on ti poradí Ja vôbec netuším ako by sa to dalo zrealizovať pre i30. Chcelo by to pozrieť sa do GDS a na kabeláž osvetlenia interieru a potom to nejako prekáblovať z palubovky do dverí. Mne by sa do toho nechcelo.
Tie logá čo mám v aute už dneska nie su v ponuke a teda neviem ukázať aké som kupoval. Svietili super, ale po niekoľkých týždňoch prestali fungovať a tak ako som napísal predtým, vymenil som prevodník za jednoduchší spôsob. Je celkom možné, že produkty ktoré sú v ponuke dnes sú už v poriadku.
P.S.: To je celkom sranda, keď sa dočítam, že oslov Roberta on ti poradí Ja vôbec netuším ako by sa to dalo zrealizovať pre i30. Chcelo by to pozrieť sa do GDS a na kabeláž osvetlenia interieru a potom to nejako prekáblovať z palubovky do dverí. Mne by sa do toho nechcelo.
Robe děkuji, ono by se to dalo napojit na dveřní spínač... co ty na to? Dveřní spínač je přes - pol, tzn. červený drát vytáhnout někde ze dveří jako stále +12 V a - ze dveřního vypínače ze svazku co vede v prahu.
- robertbulko
Jasné, tak by to šlo. Len ako ten "-" zo spínača prekáblovať do dverí? Bude to pracnébony píše:Robe děkuji, ono by se to dalo napojit na dveřní spínač... co ty na to? Dveřní spínač je přes - pol, tzn. červený drát vytáhnout někde ze dveří jako stále +12 V a - ze dveřního vypínače ze svazku co vede v prahu.
P.S.: Stálych +12V je určite na oknovom motorčeku.
Předpokládám, že bych natáhl kabel ze spínače prahem, přes průchodku do dveří... Budu to muset promyslet, nechce se mi kupovat https://www.aliexpress.com/item/2pcs-LE ... 6b72fcf9d9robertbulko píše:Jasné, tak by to šlo. Len ako ten "-" zo spínača prekáblovať do dverí? Bude to pracnébony píše:Robe děkuji, ono by se to dalo napojit na dveřní spínač... co ty na to? Dveřní spínač je přes - pol, tzn. červený drát vytáhnout někde ze dveří jako stále +12 V a - ze dveřního vypínače ze svazku co vede v prahu.
P.S.: Stálych +12V je určite na oknovom motorčeku.
- robertbulko
Neviem ako to je na i30, ale na i40 žiadna priechodka nie je, len konektor.bony píše:Předpokládám, že bych natáhl kabel ze spínače prahem, přes průchodku do dveří...
- robertbulko
Re:
To je celkom dobrý nápad Ak by boli dvere zatvorené spínač by bol rozopnutý a keď by sa otvorili a teda vzdialili od magnetu, spínač by sa zopol. Nebolo by treba nič ťahať do dverí.bony píše:Je to tam i u i30 kurna praca. Napada me nejaky magnet. spinac ale nevim zda se to v realu da pouzit. Nedodelaval si zde nekdo na i30 cervene svetlo do dveri? U nejake vybavy to je, musi tam byt tedy i priprava...
Odeslano z Androidu.
Naposledy upravil(a) robertbulko dne 29 lis 2016, 12:33, celkem upraveno 1 x.