Budou se brat na 100% 15" Jedna se mi jen o ty alu kola a jake rozmery jsou v TP.69pavel píše:Není to standardně na r15
Kdyz vesmes r16 tak pneu je tuším 195/50/t16 což 50 je ještě komfort pro perovani
Odeslano z Androidu.
Moderátor: Moderátoři
Budou se brat na 100% 15" Jedna se mi jen o ty alu kola a jake rozmery jsou v TP.69pavel píše:Není to standardně na r15
Kdyz vesmes r16 tak pneu je tuším 195/50/t16 což 50 je ještě komfort pro perovani
Problém to není, ale taky není v té ET47 nic moc na výběr. Kolik stojí nové ventilky a chytnou se samy nebo je nutné auto naučit ?bony píše:Děkuji za informace, alu kola budou na 100% na letních a plechy na zimních. Se sadou ventilků samo sebou počítám.
Ohledně zápisu nových disků do TP, není zase takový problém, řešil jsem to na svém - otázka pár min. - razítko na STK zápis na odboru dopravy.
Však se nemusíš striktně držet ET 47, můžeš si dát na auto třeba DEZENT RE 15", 6x15 ET44, pouze si necháš tento disk zapsat do velkého TP. Ohledně ventilků koupíš sadu 4 ks za cenu 4.068,- Kč, nasadíš je do kol obuješ gumu a za cca 10 min se ti samy spárují s RJ TPMS.honzino píše:Problém to není, ale taky není v té ET47 nic moc na výběr. Kolik stojí nové ventilky a chytnou se samy nebo je nutné auto naučit ?bony píše:Děkuji za informace, alu kola budou na 100% na letních a plechy na zimních. Se sadou ventilků samo sebou počítám.
Ohledně zápisu nových disků do TP, není zase takový problém, řešil jsem to na svém - otázka pár min. - razítko na STK zápis na odboru dopravy.
S TPMS si si isty? Vid moj post. Mne to museli klonovat.bony píše: Však se nemusíš striktně držet ET 47, můžeš si dát na auto třeba DEZENT RE 15", 6x15 ET44, pouze si necháš tento disk zapsat do velkého TP. Ohledně ventilků koupíš sadu 4 ks za cenu 4.068,- Kč, nasadíš je do kol obuješ gumu a za cca 10 min se ti samy spárují s RJ TPMS.
Jaké ty TPMS máš? Měl jsi koupit tyto za pár korun stejné co mají v servise.andreus píše:Nechapem preco moje senzory tak protestovali a musel som ist nakoniec na klonovanie.. Vsetci tu pisete ze sa chytili okamzite, celkom zavidim
Momentalne netusim, ked som bol v druhom servise skusali dat podla typu auta a potom podla VIN a nechytili sa co mi servisak posielal tak to boli Mobiletron TX-S057 433 MHz..bony píše: Jaké ty TPMS máš? Měl jsi koupit tyto za pár korun stejné co mají v servise.
https://www.aliexpress.com/item/100-Ori ... 0.0.qpACxU
Tak si to vsechno vymaz, ptz aktualne se kontroluje doslova kazdy h.vno vcetne ET, to jestli kolo nepresahuje blatnik je fuk, ptz to tam ani nemusis jezditcopper5252 píše:tak to tu ožívéme
mám dojem že když daváte ravky podle typového listu tak je ET fuk pokud nepřesahuje obrys blatníku
aspon před par lety to tak bylo , nevím jak to je tedka ,jestli to stale platí ?
před par lety jsem daval na fabie RS 19" kola podle typového listu , jediné co ho zajímalo na technické jestli kola nepřesahují přez blatník
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |