Pomalé načítání stránek
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Načítání
Nějak mi to zase nejede, standart je 15 sec na stránku. Mohlo by to být lepší. Chtělo by to poštelovat. Jo rychlost připojení mého je 5kbit/sec.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
Re: Načítání
No to se nediv ja mam rychlost skoro 8Mbit/s a jede to v pohode, mozna to ted trosku zpomalil ten banner tuning centrum, ale zitra ho upravim tak uvidime zda je rozdil...rade622 píše:Nějak mi to zase nejede, standart je 15 sec na stránku. Mohlo by to být lepší. Chtělo by to poštelovat. Jo rychlost připojení mého je 5kbit/sec.
Rade622
Dneska je to opravdu hrůza vůbec to nejede mám 1 Mbit/s. Rade622 se asi přepsal s tou hodnotou 5kbit/s.
Edit: Aktuální hodnota mého připojení měřeno na DSL.CZ
Rychlost připojení k internetu: 2,428 Mbit/s
Rychlost stahování dat: 310,8 kByte/s
Edit: Aktuální hodnota mého připojení měřeno na DSL.CZ
Rychlost připojení k internetu: 2,428 Mbit/s
Rychlost stahování dat: 310,8 kByte/s
Naposledy upravil(a) vipe dne 14 led 2007, 20:59, celkem upraveno 1 x.
Já mám sice větší rychlost jak Rade 622, ale není možné aby to chodilo tak pomalu jako teď. Myslím,že většina členů má připojení spíše pomalejší, či střední rychlosti a tomu by se měla podřidit i rychlost načítání stránek fóra, jinak to každého omrzí přestatane se zúčastňovat na foru a ev. hledat rady a pomoc a tak forum zratí smysl.Čekat víc jak 40 sekund na otevření stránky je strašně moc. Prosím něco s tím udělejte, ať to fachčí alespoň tak jako dosud.
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
chyba
Skutečně tam mělo být M. Omlouvám se.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to smutný, vůbec to nejelo, připadalo mi to jako když bych byl na pohřbu!!!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max