Pokles výkonu ix20 - POMÓÓÓÓC :-(
Moderátoři: frawd, Moderátoři
-
- *
Pokles výkonu ix20 - POMÓÓÓÓC :-(
Ahoj,mám novou(2016)ix20 v benzínu 1.4 a po návštěvě autorizovaného servisu (oprava ukoplého zrcátka)se mi snížil výkon motoru a zvýšila se spotřeba.Musím více přišlapovat plyn,auto pomalu akceleruje a je líné.
V servisu po reklamaci prohlédnuto,vyčteno,vše prý v pořádku.
Prý je to teplotami pod nulou.Má s tímto někdo zkušenost???
V servisu po reklamaci prohlédnuto,vyčteno,vše prý v pořádku.
Prý je to teplotami pod nulou.Má s tímto někdo zkušenost???
Naposledy upravil(a) George.Freedom dne 10 led 2017, 13:36, celkem upraveno 2 x.
- Reklama
Re: Pokles výkonu
Nezamrzla rucná brzda? Skus chytit kolesa po jazde, ci niesu teple.. ci nieje problem z brzdami
Accent 1.5CRDi,81kW ,2007
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
-
- *
No ehm jsem řidič z povolání takže ruční brzdu v tomhle počasí ani nezatahuju.Auto se chová prostě jinak,jde jinak za plynem,neni tak pružné,živé...
Servis tvrdí že kvůli EURO 6 to prej v zimě jezdí na chudou směs ale mě se to nezdá...
Servis tvrdí že kvůli EURO 6 to prej v zimě jezdí na chudou směs ale mě se to nezdá...
To je divný. Mám to 4. rok. Jezdím denně i v těchhle mrazech a bez problému.
Konstruktivní radu nemám. Asi bych v první řadě zkusil jiný servis.
Konstruktivní radu nemám. Asi bych v první řadě zkusil jiný servis.
HYUNDAI ix20 TRIKOLOR 1,4 CVVT
ŠKODA Felicia 1,3 LXI 50 kW
Trabant 601
ŠKODA Felicia 1,3 LXI 50 kW
Trabant 601
-
- *
No to už byl druhý.
Začalo to návštěvou toho prvního servisu kam jsem dal auto na opravu odřenýho zrcátka a vrátilo se mi takhle líný.Při reklamaci v témže servise vše v pořádku.Proto včera návštěva jiného kde mi opět zdělili že je vše o.k.
Jenže auto pořád oproti původnímu stavu líný.
Nevím co dělat...
Není tu nějaký nadšenec s diagnostikou kdo by mi toho mýho mazlíka skouknul??Přijedu kamkoliv
Začalo to návštěvou toho prvního servisu kam jsem dal auto na opravu odřenýho zrcátka a vrátilo se mi takhle líný.Při reklamaci v témže servise vše v pořádku.Proto včera návštěva jiného kde mi opět zdělili že je vše o.k.
Jenže auto pořád oproti původnímu stavu líný.
Nevím co dělat...
Není tu nějaký nadšenec s diagnostikou kdo by mi toho mýho mazlíka skouknul??Přijedu kamkoliv
A co pozná na diagnostice, pokud to nehlásí žádnou chybu, tak ti servis bude tvrdit, že je to o.k. Asi ti servis přehrál mapy.
-
- *
Re: Pokles výkonu ix20 - POMÓÓÓÓC :-(
Ale proč když to tam měli s ukopnutým zrcátkem??
Diagnostika čistá.Jsem uplně bezradnej
Nařízení centrály..? Emise atd...George.Freedom píše:Ale proč když to tam měli s ukopnutým zrcátkem??
-
- *
Ale jak z toho ven??Rád bych jezdil s autem který jsem si koupil a ne s tímhle mrzákem.... /
- Mr. HYUNDAI
Zítra mám nějaké řešení ve svém servisu, když nezapomenu tak se zeptám zda byla nějaká "svolávačka" na SW a protože tam mám jedno auto pro diagnostika, tak se ho zeptám na Tvůj případ, jestli by neměl nějaký nápad.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
Popros servis nech ti namontuju rucný sytic , ked nieje schopny nastavit motor tak, aby aj studený isiel ako má Asi ostava len otravovat, vypisovat a dufat ze sa v servisoch spametaju..
Accent 1.5CRDi,81kW ,2007
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
-
- *
Mr.HYUNDAI - Moc děkuji!!!
Ja se pridam trocha z opacne strany. Nase ix20 fungovala jako fungovala, az asi na 3 servisni prohlidce (ce stale stejnem autorizaku) nevim, co s ni delali, zadna chyba hlasena nebyla, ale najednou se z nej stal mnohem pruznejsi auto s rychlejsima reakcema, jezdi se s nim prijemneji, reaguje svizneji a rekl bych, ze i spotreba klesla o nejake 2-3 desetiny.
Takze se s autem neco delat da. A pokud se to da udelat smerem k lepsimu vykonu, proc by se nadalo udelat opacne?
Takze se s autem neco delat da. A pokud se to da udelat smerem k lepsimu vykonu, proc by se nadalo udelat opacne?
-
- *
Jenže pokud servis nemá žádnou chybu,řešit nic nehodlá.
Já byl jízdníma vlastnostma unešenej a teď je to děs a servis nic řešit nehodlá.Vlastně dva servisy...
Já byl jízdníma vlastnostma unešenej a teď je to děs a servis nic řešit nehodlá.Vlastně dva servisy...
Tak nalož technika do auta a ukaž mu co to dělá, pokud neshledá chybu, potom znalec. Nic jiného s tím nenaděláš.