AAA je banda! Taky mam nejhorsi zkusenost. Delaji z lidi blbce.drastys píše:uvidíme, to se všechno ještě ukáže, bazary jsou až poslední štace a v AAA mám svou zkušenost s OII a skoro jsem je tam tenkrát vykuchal
Odeslano z Androidu.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
AAA je banda! Taky mam nejhorsi zkusenost. Delaji z lidi blbce.drastys píše:uvidíme, to se všechno ještě ukáže, bazary jsou až poslední štace a v AAA mám svou zkušenost s OII a skoro jsem je tam tenkrát vykuchal
Měl jsem to úplně stejně. Ještě mě tam ten kokot nechal čekat asi 20 min a pořád s někým telefonoval.. Já jsem ho ale do tý prdele nakonec poslal. Lidi co si tam kupovali auta docela koukali.drastys píše:od mě chtěli vykoupit OII na zkladě mého inzerátu, když mi volali, tak jsem jim jasně řekl, že s cenou dolu nepujdu, možná max 5000Kč a oni, že cenu akceptuji ať přijedu. Přijel jsem a po 1.5h mi řekli cenu o 50tkč nižší a ještě byli nasraní, že jsem odmítl... a znovu mi volail, že to auto potřebuji a že to co mi nabídli, tak je normální cena a to už mě vytočili úplně ....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |