Že budou muset být akce je jasné, při plánu 10.000 i30 v roce 2017 (lhostejno zda GDH nebo PD) to jinak nepůjde. Možná, že se chystá nastoupit cestu "psychologické" slevy - šílená bomba v ceníku, prodejní cena nižší i o 30%. I to už jsem zažil

.
Zpátky k vorlajzově poznámce. Psal jsem to tady - "moje" ix35 měla končit financování v říjnu a vzhledem k tomu, že se dost výrazně snížil kilometrový proběh mých pracovních cest i se značně zkrátily, tak bylo jasné, že nafta nedává smysl a předběžné diskuze v tomto směru naznačovaly řešení vlastním vozem a proplácení případných pracovních cest formou náhrad. Jenže 2.2.2017 půjde šéfovo Féčko na garančku a protože naše firma má něco do činění s elektrikou, tak mě napadlo nechat šéfovi půjčit IONIQ Electric jako náhradní auto. Tak jsem se vydal k prodejci, dal řeč s jednatelem na téma zapůjčení elektromobilu, ten mi slíbil a pak se ptal co je letos v plánu za výměny. A řeč plynula a v ní nabídl výkupem za ix35 částku, která rozhodně byla velice zajímavá a nahodil i velmi pěknou nabídku na novou i30. Půjčil mi předváděčku, projel jsem se, projel se šéf, promluvila kalkulačka a bylo vyřešeno. To nové auto v plánu na teď fakt nebylo! U těch dalších dvou ix35 žádný podobný scénář nečekám, ta auta fungují ve zcela jiném kilometrovém režimu, tam by kafemlejnek řešením nebyl a kombík by byl rozhodně vhodnější než hatch (i když - před 10 lety jsme ke stejným účelům používali Getze 1,3

).
A sedany? Jsme národ chalupářů, takže tu vedou kombíky. Já osobně mám sedany nejraději, já nechalupařím a stěhování mám už za sebou. Ale Elantra v nabídce není a dle všeho nebude, takže mi nezbývá než hlavní proud. Kombíka sice nepotřebuji, ale s ohledem na následný prodej jsem ho manželce prostě koupil. Zase teď máme doma dost velké auto na to, aby mi jako pracovní stroj stačil ten budoucí kafemlejnek

.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate