zahmlievanie skiel Hyundai i30
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: zahmlievanie skiel Hyundai i30
Také potvrzuji. Nechal jsem ušít 4 polštářky s tímto stelivem po 25 kč a u getze to maká dobře. Do i30 jsem to zatím nedal protože se mi nerosí, ale dva polštářky tedy bohužel leží doma.
Hyundai I30 kombi, 1.6gdi, weekend. Tucson 2022, 1,6 T-gdi, 110kw, 4x4, smart
Honda Jazz, 1,4, 2008- prodaný
Hyundai Getz, 1.3, 2003- prodaný
Honda Jazz, 1,4, 2008- prodaný
Hyundai Getz, 1.3, 2003- prodaný
- Reklama
zahmlievanie skiel Hyundai i30
Ja som o tom tiez pocul ale kupil som si nejake vankusiky loctite pohlcovac vlhkosti uvidime ako pomoze momentalne je jeden sacok v aute
Hyundai Tucson 2016 - 1,6 GDI 97kW 130k - Moon rock STYLE
-
- *
Dnes rano pridem k autu a namraza z vnutra okna.Vcera som vsetko pozrel,koberce suche,gumove rohoze suche,okno suche,vyvetral som a rano namraza.Isiel som na nakupa a co nevidim?Chlapik na parkovisku s i30 zamrznute okno z vnutra.
Tak jsem si Foggystop chválil, a včera jsem si ho zničil
Vzal jsem ho vysušit do mikrovlnky, a z návodu jsem si pamatoval 2 minuty na plný výkon. Nastavil jsem druhý nejvyšší stupeň a 1'30". Bohužel jsem poodešel vedle - a sáček mi prohořel, suchý zip se utavil, strašný smrad... Vyhledal jsem návod, a je tam: Důležité! Suchý zip nechte volně ležet mimo textilní sáček! A já ho nechal na sáčku. Takže pokud jsem někoho nalákal ke koupi, na tohle nezapomeňte!
Z obsahu sáčku jsem vybral pár spálených kousků látky, zbytek nasypal do ponožky a stužkou upevnil zpět na původní místo v autě.
A mimochodem: ten obsah sáčku vypadá velmi podobně, jako kočičí stelivo... Možná tyto vlhkost absorbující látky mají podobnou strukturu, takže vypadají podobně Ale možná by se to stelivo dalo vyzkoušet jako první krok v boji s vlhkem.
Vzal jsem ho vysušit do mikrovlnky, a z návodu jsem si pamatoval 2 minuty na plný výkon. Nastavil jsem druhý nejvyšší stupeň a 1'30". Bohužel jsem poodešel vedle - a sáček mi prohořel, suchý zip se utavil, strašný smrad... Vyhledal jsem návod, a je tam: Důležité! Suchý zip nechte volně ležet mimo textilní sáček! A já ho nechal na sáčku. Takže pokud jsem někoho nalákal ke koupi, na tohle nezapomeňte!
Z obsahu sáčku jsem vybral pár spálených kousků látky, zbytek nasypal do ponožky a stužkou upevnil zpět na původní místo v autě.
A mimochodem: ten obsah sáčku vypadá velmi podobně, jako kočičí stelivo... Možná tyto vlhkost absorbující látky mají podobnou strukturu, takže vypadají podobně Ale možná by se to stelivo dalo vyzkoušet jako první krok v boji s vlhkem.
Kia Ceed 1,6 CRDI 100kW GTline, vyr. 11/2015 (10.5.2019, 55500km)
Hyundai i30 Tricolor, 1,4 benzín, 73kW, vyr.12/2012 (od 24.4.2014,poč. stav: 22350km)
Hyundai IX20 Trikolor, 1,4 benzín, 66kW, vyr. 12/2011; (od 3/2012, prodáno 22.4.2014)
Hyundai i30 Tricolor, 1,4 benzín, 73kW, vyr.12/2012 (od 24.4.2014,poč. stav: 22350km)
Hyundai IX20 Trikolor, 1,4 benzín, 66kW, vyr. 12/2011; (od 3/2012, prodáno 22.4.2014)
Pepa59: viz :příspěvek Alexe a můj z 20.1.2017 v tomto vlákně!!!
Hyundai Elantra,1,6 Comfort-prodáno
Renault Mégane Grand Coupé-od 12/2018
Renault Mégane Grand Coupé-od 12/2018
-
- *
Tak po roku je tu zima a opat stejny problem.Rosi sa z vnutra.Mam kupeny odvlhcovac foggystop vysiaci na spatnom zrkadle a 4 velke sacky so silicou,polozene na palubovke.Rano auto z vnutra zatiahnute,pridem do prace,uz je to ok a po praci sa vratim do auta a zarosene z vnutra.Minulu zimu to aj zamrzalo.Minule som mal namrazu skoro rano na vonkajsej strane a ked som ho oskrabal,vlastne hned pri skrabani zatiahlo sa z vonku a niet toho boha pri zapnutom odmrazovani celneho skla aby sa to rozpustilo.Ako mam jazdit,ked 3 minuty jazdy nevidim nic pred seba,idem po pamati.V servise pozreli klimu,mam novy filter,ale tvrdia ze vsetko je ok.
Zkus pravidle před koncem jízdy vyvětrat auto...
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
-
- *
Minuly rok som skusal vsetko mozne.Teraz takisto,ved tam nemoze byt taka vlhkost ked jazdim sam,zapnuta klima.Dal som tam teraz na jesen odvlcovace a nic nepomaha.Nikdy som v ziadnom aute take problemy nemal.
Já měl podobně trable na O II... škrábal jsem i okna zevnitř... I30 se mi taky dost mlži... hlavně vzadu... ale jinak Ok.
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
Chce to několik utěrek z mikrovlákna a několikrát dokola pořádně vyleštit okno zevnitř s pomocí izopropylalkoholu. Pomůže to.