cena v ceníku Hyundai příslušenství je úlet... moje cena je naštěstí úplně jinde
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Otazkou je... jakou maji na jednotlivych radiich marze... ja verim, ze to zarizeni tak spatne nebude... uvidim, jak s zmeni zvuk (do budoucna budu uvazovat o vymene repro)...drastys píše:mi se docela libi... nevim jaka je cena v ceniku hyundai, ale na netu jsem videl nejak kolem 20tKč. Nicmene tam primo psal nekdo z toho eshopu, ze by zvolil spise Pioneer nebo Kenwood, ze tohle patri k tem slabsim modelum
c) máš správnou manželku. Neboť, jak říkal už před 20 lety jeden můj šéf: "Ta správná manželka je schopna zaplnit kufr jakéhokoliv auta. Proto si pánové pořizujte auta s kufrem menším, ať toho nemusíte tolik tahat".vorlajz píše: aktuálně... pomalu začínám nosit věci do auta a zjistil jsem..., že...
a) zavazadlový prostor je malý
nebo
b) mám hodně zavazadel
Přesně tahle funguje wifi v Tucsonu i v nové i30 - vytvoříš hotspot v mobilu nebo přes originál android aplikaci odvorlajz píše:Tak to muzu udelat hotspot rovnou na mobilu... Stejne je to tedy zavisle na dosahu signalu...
Me by se libilo, kdyby ten Clarion umel trebas pocasi a aktualni info z dopravy na trase....
ted jeste premyslim, zda investovat 2.200, aby se zobrazovala couvaci kamera na displeji Clarionu nebo zda to nenecham tak jak to je doposud, tzn. zobrazeni ve zpetnem zrcatku...?!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |