shawt píše:Foto leva vs. prava strana a je to v podzemni garazi, tak horsi svetelne podminky.
Za tie parkovacie čidla,by som ....
Raz nechápem,prečo to nevedia urobiť?
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
shawt píše:Foto leva vs. prava strana a je to v podzemni garazi, tak horsi svetelne podminky.
No vidis to ja natacim u kdyz odpoji a odpoji pokazde...shawt píše:Jeste jsem zapomel poznamenat, ze me pri predani upozornil pan technik na to, ze mi odpojili kameru v aute, ze je to pry soukromy pozemek nebo tak neco no u me to stejne nataci jen pri otocenem klicku, resp. pri nastartovanem motoru.
Zatim netusim...co se ti honi v hlave? Ikdyz psal kamos, ze jede z moravy na motosalon, tak mozna nake pivo, ale to zatim nevim.vorlajz píše:Shawte, co bude dělat v sobotu odpoledne?
Mam to taky podobne, vypnes zapalovani a nahrava dal nez klekne externi baterka, po nastartovani se zase prepne na jiny okruh.shawt píše:To by asi nevydrzela baterka, ja to mam napojeny naprimo do napajeni na stredovem panelu.
Pocasi tomu jeste nepreje ne? Pokud to chces delat venku...ten dalsi vikend mozna pojedem do Kamenice, tak by to bylo asi lepsi.vorlajz píše:podběhy? co?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |