Tohle byl argument?Bofors píše:Mirus: asi sis nevsiml, tak jeste jednou....majkom píše: Mirus, mam pocit ze ti saham na hracku menom hyundai
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Liar :^o](./images/smilies/eusa_liar.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Tohle byl argument?Bofors píše:Mirus: asi sis nevsiml, tak jeste jednou....majkom píše: Mirus, mam pocit ze ti saham na hracku menom hyundai
Ta gumova podlozka me napadla, ale mam strach oddelat ten bocni kryt, ze tam neco urvu a nebo se projevi nake vrzani jese jinde. Na Youtube jsou videa jak na to a naky to naradi taky mam. Kazdopadne je to pri otackach kolem 2000.Axel.Foley píše:Řekl bych, že reklamovat. Jen aby pak v servisu nerozebrali půl interiéru a nerozvrzalo se něco jiného. Takže z tohoto pohledu bych tam dal nějakou gumovou podložku.
Toto jsem nyní řešil v servisu HCP. Dělalo mi to samé, většinou při teplotě 5-10 stupňů a na nerovnostech. Závada byla popsaná jako oprava spojení palubní desky. Je fakt, že bylo auto v servisu 2 dny, ale opraveno.hlada91 píše:Ahoj,
mám auto od 7/16, najeto cca 11 tis a začíná se mi objevovat nepříjemné praskání /vrzání v interiéru, jednak u plastu ve dveřích řidiče, především při prohřátí auta a nyní i v přední části palubovky viz video. Zajímavé je, že toto cvakání zpravidla přestane při použití stěračů, jako by to lehce přimáčklo čelní sklo?
Díky za případné zkušenosti, jak se k těmto "problémům" staví servis...Znám lidi, kteří by to ani nezaregistrovali, ale osobně jsem na interiér docela háklivý a u nového auta jsem doufal, že na pár let od toho budu mít pokoj....
Díky
https://www.youtube.com/watch?v=UFeR5eG ... e=youtu.be
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |