Smajlíci
Moderátor: Moderátoři
smajlici
Milosh: Microsoft Internet Explorer to nežere .. mam ho doma i v praci ..a nic ... takže virama atd v pc to asi nebude ...
Hyundai Santa FE 2.2 CRDi
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4
Pontiac trans sport 2.3 16v LPG
Hyundai sonata 2.0 16v LPG (2x)
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4
Pontiac trans sport 2.3 16v LPG
Hyundai sonata 2.0 16v LPG (2x)
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
- Reklama
Tak jsem tu zas Miloshi!!
Chyba není na našich přijímačích!!!
Chodím i na jiná fora a smajlíci fungujou jak na Xp spy1 s IE6 ,Mozile i Opeře i Firefoxu,tak i na Xp se spy2 s IE7 ,ale na našem foru vůbec nic nefunguje,žádný smajlík,žádné formátování textu,ta lišta je ůplně hluchá,se na to budeš muset Miloshi juknout!! Jakmile se nahrajou smajlící,tak mi to napíše NA STRÁNCE SE VYSKYTLA CHYBA!!!
Ach jo,se to muselo stát,když jsi to tu nějak předělával,jinak to není možný!!!
Chyba není na našich přijímačích!!!
Chodím i na jiná fora a smajlíci fungujou jak na Xp spy1 s IE6 ,Mozile i Opeře i Firefoxu,tak i na Xp se spy2 s IE7 ,ale na našem foru vůbec nic nefunguje,žádný smajlík,žádné formátování textu,ta lišta je ůplně hluchá,se na to budeš muset Miloshi juknout!! Jakmile se nahrajou smajlící,tak mi to napíše NA STRÁNCE SE VYSKYTLA CHYBA!!!
Ach jo,se to muselo stát,když jsi to tu nějak předělával,jinak to není možný!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Není to jenom v exploreru,ale i v jiných prohlížečích.viz příspěvek výše!!Karlos píše:Jedno je jasný Všichni, kteří mají problém používají Internet Explorer, stejně jako já
Ale ,zjistil jsem,že v Sz to funguje normálně,tak to skusím i tady !!
Kód: Vybrat vše
Si miloshi z nás děláš srandu né????
Ne vážně,přiznejse si našel chybu viď???
Vypadá to,že se to odstranilo nebo to někdo odstranil!!!
Ale ještě mám jednu připomínku Ale zase jsou stránky o něco širší!!! Se z toho po....u!!!!ivan píše:Sem kvůli tomu přeinstalovával všechn compy co mám doma mám jich pět a nemohl jsem za boha na to přijít proč to nejde!!milosh píše:chyba v matrixu
To jedno aspoň mám čistý kompy !!