Alfovo Ela - Kladivo na Octavii :)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Alfovo Ela - Kladivo na Octavii :)
Alfe už se pomalu nemůžu dočkat konce března až bude přezuto
- Přílohy
-
- IMG_20170310_083854.jpg (144.88 KiB) Zobrazeno 207 x
Hyundai Tucson 2.0 CRDi 136KW, A/T, Style Premium, barva Ara Blue +
Hyundai i30 Fastback, 1.4 T-GDI, Style, barva červená
Hyundai Elantra Style Premium, 2011, světle modrá
Renault Scenic 1.9 dCi r.v. 2002
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
- Reklama
Jinak včera jsem se asi naposledy díval na Autosalon na Primě. Musím říct, že Škoda masírka, která poslední dobou panuje ve všech mediích mě začíná dost otravovat. Jedna věc je přiměřená reklama, to je asi v pohodě, ale ta totální masírka toho, že Škoda je vlastně nej auto je už moc. Už to v tomto pořadu pozoruju delší dobu.
Včera dělali "závod" po svahu kdo dojede nejdál. V závodu Kodiaq, Yeti, pár Seatů a Jeep. A vítěz? Kdo jiný než Kodiaq. Nechali ho jet schválně prvního, druhý jel Yeti a jako poslední Jeepy. Sjezdovka už byla pak slušně rozježděná, takže šance rapidně klesaly. Chudáci Jeepy tak na svah nevyjely Na 1. a 2. místě nakonec skončili obě škodovky a tak se hrálo nůžky - papír a kdo vyhrál? Že by Kodiaq? Správně. A hned s ním do tabulky s parametrama, ať to lidem pěkně připomenem, jaký je to super auto. Ach jo... A články o Škodě na seznamu? Každý den je ve spodních článkách alespoň jeden článek o Škodě nebo fota jejich aut a to i ve článcích, které s touto značkou nemají nic společného. Třeba jak na spotřebu? Dáme foto Fabie. Co v případě rozbitého skla? Dáme foto z interiéru Octavie. Ale pěkně z logem, ať to všichni vidí. Jako co je mo je moc. Aby se za chvíli té škodovky lidi nepřejedli a nebyla jim tato masírka spíš ke škodě....
Si říkam, proč já si vlastně kupoval Už vím, protože jsem nechtěl nic tuctovýho o čem se mluví pár měsíců po premiéře a pak se zatím už nikdo neohlídne. Zrovna tento týden jsem byl u zákazníka a prodavačky "Jé ty máš nový auto, to je pěkný" a šli se podívat z prodejny ven. Když jsem jim řek, že je to skoro 6 let starý auto, ani nechtěli věřit. A to se mi líbí
Včera dělali "závod" po svahu kdo dojede nejdál. V závodu Kodiaq, Yeti, pár Seatů a Jeep. A vítěz? Kdo jiný než Kodiaq. Nechali ho jet schválně prvního, druhý jel Yeti a jako poslední Jeepy. Sjezdovka už byla pak slušně rozježděná, takže šance rapidně klesaly. Chudáci Jeepy tak na svah nevyjely Na 1. a 2. místě nakonec skončili obě škodovky a tak se hrálo nůžky - papír a kdo vyhrál? Že by Kodiaq? Správně. A hned s ním do tabulky s parametrama, ať to lidem pěkně připomenem, jaký je to super auto. Ach jo... A články o Škodě na seznamu? Každý den je ve spodních článkách alespoň jeden článek o Škodě nebo fota jejich aut a to i ve článcích, které s touto značkou nemají nic společného. Třeba jak na spotřebu? Dáme foto Fabie. Co v případě rozbitého skla? Dáme foto z interiéru Octavie. Ale pěkně z logem, ať to všichni vidí. Jako co je mo je moc. Aby se za chvíli té škodovky lidi nepřejedli a nebyla jim tato masírka spíš ke škodě....
Si říkam, proč já si vlastně kupoval Už vím, protože jsem nechtěl nic tuctovýho o čem se mluví pár měsíců po premiéře a pak se zatím už nikdo neohlídne. Zrovna tento týden jsem byl u zákazníka a prodavačky "Jé ty máš nový auto, to je pěkný" a šli se podívat z prodejny ven. Když jsem jim řek, že je to skoro 6 let starý auto, ani nechtěli věřit. A to se mi líbí
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
A že nekecam, jen dnes zapnu Seznam a už se to tam množí...
- Přílohy
-
- Bez názvu.jpg (64.86 KiB) Zobrazeno 204 x
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Rozumiem o čom hovoríš.Netvrdím,že Škoda je najhoršia,ale čo je veľa to je veľa.
Navyše u nás má "slušnú" reklamu,tak som spokojný aj bez blbých rečí.
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Nevím jak u vás, ale u nás mě s tím nejdokonalejším českým liftbackem všech dob leze trochu na nervy.idam.i píše:Rozumiem o čom hovoríš.Netvrdím,že Škoda je najhoršia,ale čo je veľa to je veľa.
Nejvíc mě štve, že všechny automobilky udělaly s auta běžný spotřební zboží na úrovni ledniček, TV apod. kdy po záruční době se to začne sr.t a nevyplatí se investovat do opravu.
Kde jsou ty doby, kdy si budovali pověst značky na kvalitě výroby s bezvadnou kvalitou.
Teď už jim zbývá jen výplach mozku stupidní reklamou.
O kterém běžném autu se dnes dá říct, že je držák ... , co platilo o Toyotách a naftovýmu Golfu I.
Hyundai i30 kombi Tricolor Komfort 1,6 MPI 88kW 2016
Bývalá auta:
Renault Megane II 1,9 dCI Grandtour 88kW 2004
Renault Clio I 1.2 40kW 1995
Ford Sierra Combi 2,3 Indenor Diessel 1985
Mitsubishi Galant sedan 2,3 TD 1982
Škoda 100 L 1974
Bývalá auta:
Renault Megane II 1,9 dCI Grandtour 88kW 2004
Renault Clio I 1.2 40kW 1995
Ford Sierra Combi 2,3 Indenor Diessel 1985
Mitsubishi Galant sedan 2,3 TD 1982
Škoda 100 L 1974
Souhlasím s tebou, bohužel reklamy se mi osobně nelíbí. Co se týká reklam ostatních značek aut, jsou vesměs s dobrým nápadem nebo příběhem a nejsou tak vnucující. Prostě proběhne reklama na auto a konec. Hyundai tlačí v reklamách moc na pilu a místo příběhu nebo něčeho vtipného na co se dobře vzpomíná, jen dokola omýlá, jak je to super. Sloganem "Ujedu všem", když má v nabídce pro i30 celkem slabší motory to taky nějak nevystih. Navíc mě nevim proč vadí ten hlas toho chlápka. Je takovej suchej, divnej. Prostě reklamy za mě palec dolů. Ale na druhou stranu propagace Škody, kdy mám skoro strach se na ulici otočit, přepnout program v TV nebo kliknout na netu, aby na mě nevyskočila fotka nebo článek o Škodě, mě štve ještě víc
S kvalitou aut to jiný nebude. Jako ve všem je vina tlak na koncovou cenu. Zkrátka zákazník chce super kvalitu, víc výbavy, ale za míň peněz a to spolu nejde Dřív, kdy jsi poctivý auto koupil za mega, koupíš v lepší výbavě dnes za půlku. A pořád se najdou někteří co mají pocit, že nabídka není dost levná. A na provedení to musí být znát. Kde byly měkčený plasty, dnes nejsou, kde byly dřív koberce v kufru, dnes plasty nebo holý plech atd. Jiný to asi nebude
S kvalitou aut to jiný nebude. Jako ve všem je vina tlak na koncovou cenu. Zkrátka zákazník chce super kvalitu, víc výbavy, ale za míň peněz a to spolu nejde Dřív, kdy jsi poctivý auto koupil za mega, koupíš v lepší výbavě dnes za půlku. A pořád se najdou někteří co mají pocit, že nabídka není dost levná. A na provedení to musí být znát. Kde byly měkčený plasty, dnes nejsou, kde byly dřív koberce v kufru, dnes plasty nebo holý plech atd. Jiný to asi nebude
Naposledy upravil(a) sarin007 dne 10 bře 2017, 14:22, celkem upraveno 1 x.
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Jedna zaparkovana a dalsi 3 na dalnici na D1
Budu muset taky Alfovi vyfotit nějaký ten kousek až nějakou Elu potkam, ať není smutný, že jezdí po republice sám
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Ja když jsem si chtěl koupit auto, tak jsem chtěl největší protihodnotu za moje tezce vydelane prachy. Nemel jsem vyhranenou znacku. Proste jsem několik mesicu v kuse procital recenze. Chtel jsem hlavne co nejvic spolehlivou motorizaci - z tohoto duvodu jsem vyradil diesel a pak i LPG a nakonec oturbeny sekacko-benzin . Zbylo mne par vozu ruznych znacek. Sel jsem do autosalonu si nacenit i30 a když jsem tam vesel, tka jsem uvidel Elu a bylo rozhodnuto.
Dodnes nelituju, ze ji mam. Kazdou jizdu z ni mam radost
Jinak tahle fotka je ze Strakonic před servisem. Byla tam hneda Ela vedle me
Dodnes nelituju, ze ji mam. Kazdou jizdu z ni mam radost
Jinak tahle fotka je ze Strakonic před servisem. Byla tam hneda Ela vedle me
- Přílohy
-
- P1060633.JPG (149.4 KiB) Zobrazeno 176 x
Hyundai ELANTRA 1,6 MPI STYLE 97 kw/132hp
Ten rozdíl kol je hodně znatelnej . No ještě to, že Alf to má nebesky čistý, ale to je jen detail
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Diesel se nevyplati drzet po zaruce. Tam je dnes tolik kurvitek, ze se to ekonomicky nevyplatí. Něco jiného je benzinova atmosféra..v mem pripade MPI, na které se nemá vlastne ani co pokazit. Pokavad někdo auto da i něco navíc, tim lepe.kdy po záruční době se to začne sr.t a nevyplatí se investovat do opravu.
Sarine uz se tesim na srazsarin007 píše:Ten rozdíl kol je hodně znatelnej . No ještě to, že Alf to má nebesky čistý, ale to je jen detail
- Přílohy
-
- P1060638.JPG (142.9 KiB) Zobrazeno 183 x
-
- P1030775-crop-vert-tile.jpg (77.2 KiB) Zobrazeno 183 x
sarin007 píše:Alfe už se pomalu nemůžu dočkat konce března až bude přezuto
Parádní fotka Sarine...
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO