Mimoň 2007
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Mimoň 2007
Nebylo by od věci stanovit termín konání srazu. Je tady někdo kompetentní kdo by to mohl dát na vědomí?
- Reklama
Nevím jestli jste si všimli, ale na stránkách HYUNDAICLUB CZ, o.s. se o mimońském setkání hovoří mimo jiné v souvislosti, že se tam bude konat I. Valná hromada HCCZ, o.s. , takže pokud nejste proti, tak by termín mimoňského setkání mělo vybrat a stanovit předsednictvo HCCZ,o.s. . Myslím, že už na tom pracují.
Bruno
Bruno
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
Střelil jsi to sem a pěkně za tepla člověče!!!Bruno píše:Nevím jestli jste si všimli, ale na stránkách HYUNDAICLUB CZ, o.s. se o mimońském setkání hovoří mimo jiné v souvislosti, že se tam bude konat I. Valná hromada HCCZ, o.s. , takže pokud nejste proti, tak by termín mimoňského setkání mělo vybrat a stanovit předsednictvo HCCZ,o.s. . Myslím, že už na tom pracují.
Bruno
Tos neudělal dobře to mi věř!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Takze ted vsechno neachame na vedeni, kdy se ji to hodi? htelo by to hlasovani alespon s peti po sobe jdoucimi tydny. Minuly rok byl sraz tusim 24. dubna...idealni by to bylo nekdy v kvetnu, v cervnu uz se pomalu blizi konec sk. roku, lide odjizdeji pryc, na chaty atp.
BTW, nekdo nedavno psal, ze HCCZ je predevsim oficialita, nikdo nepsal, ze budou neco urcovat. To mi prijde trochu samozvany.
BTW, nekdo nedavno psal, ze HCCZ je predevsim oficialita, nikdo nepsal, ze budou neco urcovat. To mi prijde trochu samozvany.
Naposledy upravil(a) Hardcam dne 21 led 2007, 17:04, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Bruno to jsem si všimnul a nejen já a taky jsem si všimnul že je tam stanovenej termín srazu na moravě kterej je hoooodně daleko a Mimoň jen tak aby se neřeklo tak tam je že se bude konat a toť vše. Přito bych řek že ta Mimoň je o hodně důležitější pač se tam má konat ta HROMADA. Divný ne?Bruno píše:Nevím jestli jste si všimli, ale na stránkách HYUNDAICLUB CZ, o.s. se o mimońském setkání hovoří mimo jiné v souvislosti, že se tam bude konat I. Valná hromada HCCZ, o.s. , takže pokud nejste proti, tak by termín mimoňského setkání mělo vybrat a stanovit předsednictvo HCCZ,o.s. . Myslím, že už na tom pracují.
Bruno
Velká trojkaMates píše:Asi se moc neorientuju, ale kdo je teď vedení clubu. Omlouvám se, aleneměl jsem čas pročítat tak prosím mi to zopakujte
Dne 17.12.2006 proběhla v Kroměříži v restauraci U Lva ustavující schůze HYUNDAI CLUB CZ o.s., která zvolila za předsedu Radka Horku (Rade622), místopředsedové byli zvoleni Jindřich Vízdal (Jindrix) a Vítězslav Vavřina (Vita).
Dobrý den,
to co uvádí Bruno, je jen jeho osobní představa a soukromý názor, s názorem výboru HCCZ nemá nic společného, o tom bych snad mohl něco vědět. Myslím si, že HCCZ rádo pomůže při přípravách a organizaci vlastního srazu, pokud to bude vhodné a bude s tím souhlasit Black-sheep nebo o to požádá.
Jindrix
to co uvádí Bruno, je jen jeho osobní představa a soukromý názor, s názorem výboru HCCZ nemá nic společného, o tom bych snad mohl něco vědět. Myslím si, že HCCZ rádo pomůže při přípravách a organizaci vlastního srazu, pokud to bude vhodné a bude s tím souhlasit Black-sheep nebo o to požádá.
Jindrix
Elantra CRDi