Tak jsem to tu špetku pročet a napíši co si asi tak myslím (když tak mě opravte a nešetřete mne
): byť jsem v Mimoni nebyl tak si myslím, že by organizace měla být jako minule (tzn. black - termíny, přihlášení se, kontakty atd.). Na tu Toiku pokud ji tam budeme chtít (zejména teda pro dámy) se snad složíme a neni potřeba příspěvek od HCCZ. Další žádné vstupné bych nevybíral, když tam bude Valná hromada HCCZ, přijede vedení+ stávající členská základna, nám ostatním představí sebe a projekt klubu a další se budou moci dobrovolně přihlásit za členy klubu (zaplatit na místě čl. příspěvek) a VH může začít, my (vy) částečně zatím váhající ostatní můžeme být jen hosty a přesvědčit se jak to bude fungovat (a pak se třeba přihlásit za člena) ať už zase na místě nebo poštou nebo elektronicky z domova. Myslím si, že stejně většina z nás se stane (nebo už stala) členy HCCZ. Další budoucí srazy (zřejmě tedy dva - Čechy a Morava) ať už klidně probíhají pod záštitou a organizací HCCZ s veškerými oficialitami a dalším neformálním programem, který vždy po VH a jiných konferencich vždy následuje. Domnívám se, že prvotní myšlenka založení ofíko klubu (tedy HCCZ) byla, aby tady (v ČR tím myslim) někdo jiný neprofitoval z našeho fandovství ke značce a opravdu výborného kamarádství mezi sebou a nezneužíval zde uváděné názory, nápady a informace ve svůj prospěch (resp. v neprospěch Vás všech zde na tomto fóru, kteří jste si s tím dali tu práci) a tím nezískával podporu (ať už finanční nebo jinou) od prodejců, zastoupení potažmo automobilky Hyundai. Tak, že prosím Vás žádou nevraživost a hádky (různorodost názorů to ano, to je demokracie), ostatní je cesta do pekel a vede jedině ke ztrátě důvěry a kamarádů v této jinak super partě pohodářů.
Omlouvám se za tak to obsáhlý elaborát, ale nějak mi to nedalo. Pokud by můj názor nějak vadil, klidně to admini smažte (taky bych to klidně nazval bohapustým blábolem nějakého macháčka, který se tu asi chce nějak zviditelňovat
, ale věřte, že tomu tak není ). Nejsem tu tak dlouho a ani nejsem v problematice našich aut tak kovaný (abych mohl poučovat), rád si nechám poradit, poučit a rád to tu pročítám, zejména příspěvky těch, fachmanů kteří se v háčkách vyznaji. Toť asi tak vše.
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000