Chromovane kruzky pristrojov

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři

radim5
*

Příspěvek od radim5 »

Topek, to si striekal ten interier sprayou na palubky? Drzi to dobre? Nescuchava sa to? Lebo vyzera to celkom dobre. :lol: Obrázek
Reklama

Topek2
**

Příspěvek od Topek2 »

né to není sprejem,je to normálně stříbrná metalíza a lak,stříkaný pistolí a vypálený.Nevim co by udělal spray,jak by se snesl s těma teplotama v létě.Tohle je odolný dost,chystám se i na dveře když už sem se dotoho dal :wink: když už je to socka výbava tak ať to alespoň vypadá né :lol:
LANTRA 1.8-beast in korea 25*5*10 + --odpočívej v pokoji
radim5
*

Příspěvek od radim5 »

Nevies nahodou ako sa rozobera stredovy panel a gombicky na elektricke ovladanie okien vo dvesach? Chcel by som si dat asi vsetko na cerveno, ale taku peknu sytu cervenu. Rucicka budikov budu musiet zostat cervene.
Topek2
**

Příspěvek od Topek2 »

měl se tam jen dva šroubky Obrázek Obrázek
na panelu pak kolem rádia a popelníku z každé strany ještě zobáčky,ale nejdřív musíš odpojit ovladač teploty vzduchu,ten je nacvaklej zezadu na tom panelu,pak už ten panel pujde celej vyvrátit směrem nahoru,pak sem teprve odpojil ten zbytek a bylo :lol: :wink: .kvůli rádiu sem to dělal snad desetkrát,takže dneska klidně na semaforech na červený(rozborka zborka :D ) ty ovládání oken ti neporadim,já mám kličky 8) (švihadla)
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Nejaky kondomy jsem nasel...smrdej po bananu a vsechny zarovky jsou na to moc maly...zkusim nejakou trubici.
Ad interier: moc hezky, ale u me to neni tak jednoduchy..tam, kde ty mas tu cernou placku, ja mam tlumeni podsviceni interieru a nejde mi to sundat.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Pajk
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajk »

4 Hard:oddělej tu placku u potenciometru a najdeš tam ten šroubek... 8) 8) 8)
Lantra kombi 1.6-G4GR,r.v. 97
ABS,klima,dálka
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Musim to nejak nasilne vypacit? Pac jemne jsem to zkousel:)

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Topek2
**

Příspěvek od Topek2 »

Hardcam píše:Nejaky kondomy jsem nasel...smrdej po bananu a vsechny zarovky jsou na to moc maly...zkusim nejakou trubici.
Ad interier: moc hezky, ale u me to neni tak jednoduchy..tam, kde ty mas tu cernou placku, ja mam tlumeni podsviceni interieru a nejde mi to sundat.
ta "placka" :roll: má na pravé straně takovou plošku a tam sem píchl šroubovák a vydloubl jí :wink: a na ty kondomy se vykašli jestli smrděj 8) ,kdoví co v nich bylo za banána :mrgreen:

"podsviceni interieru a nejde mi to sundat." neznám takové slovo :evil:
Pajk
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajk »

Přesně tak jak píše Topek.Malinký šroubovák a vypáčit.Je to tam trošku vybraný... 8) 8) 8)
Lantra kombi 1.6-G4GR,r.v. 97
ABS,klima,dálka
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Ja vim, neznam a neumim...tak az to jen trochu pujde, tak se na to podivam..ted mam tech planu nejak moc...:)

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
radim5
*

Příspěvek od radim5 »

Dnes som konecne vymenil cervene ziarovky v palubke 5x5W T10 , ale na tachu okolo 200,220km/h to uz bledne. Je tam este jedna ziarovky , ale slabsia s navlekom.Tu musim este vymenit lebo 1,2W je tam mala. BUde to asi 2al.3W. Vybral som tiez zo dveri cely plast s elektrickym ovladanim okien. Kazdy gombik ma vlastnu diodku-asi1mm. Spinace su zo spodu uchytene 3 srubami, samozrejme treba odpojit konektor, vybrat elektriku a rozobrat spinace, prepajkovat a je to.
Topek2
**

Příspěvek od Topek2 »

jj,tý malý sem si nejdříve taky nevšiml a celý to zas nastrojil. :roll: ale jak se říká tréning dělá Mistra :wink:
radim5
*

Příspěvek od radim5 »

Nejak sa mi nepodarilo dat uplne dole ten stredovy panel. z vrchu som tam mal fmedzeru asi len 3cm,neviem preto ci na ovladacoch ventilacie su take iste ziarovky a vo vypinacoch hmloviek a klimy diody, ci su tam vsade ziarovky . Chcem aj stredovy nasvetlit na cerveno a bude to parada.
Topek2
**

Příspěvek od Topek2 »

dole je taky šroubek a kolem radia asi 4 packy co to drží.ve vypínačích jsou diody,ale budeš je muset rozebrat a do toho sem se nepouštěl,zas tolik mi ta zelená neva :wink: pak to doufám nafotíš a dáš tady,sem zvědav :lol:
kopir
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kopir »

ešte som nerozoberal palubovku, koľko je tam tých žiaroviek a aké si mám pýtať v obchde, ked chcem iné kúpit ? označenie a či sú i farebné, alebo musím dat čepičky ?
Obrázek
Chrysler pt cruiser 2,0 16V
Hyundai Lantra combi 1,6 16V GLS G4CR/84kw-predané
Hyundai Lantra 1,5 GLSi -predané
Odpovědět

Zpět na „Lantra - Interiér a exteriér“