Ahoj tak konenčně nejsem sam z tím problémem popsaným v prvním příspěvku ten samy zvuk mám už skoro rok reklamovano u rally servisu v ostravě 3 x něž mně vzaly na milost a vymněnily spojkové ložisko ! po přadaní auta se zavada tedy chrastěni od převodvky oběvilo znova po ujeti 10 km
od ty doby jsem reklamoval 5x po každé mně odbyly že to je norlmální projev vule na převodovce a že nikde není napsani jake maji být , nebo že nikde neni stanové jak auto má chrastit atd ! dělji se ze mně blazny !
u mně se to chrastění projevuje když je chladněji cca pokud je min než +8 nad to není skoro slyšet ale pazvuk je tam pokud vymáčknu spojky tak chrastění zmizí tedy to jde na 100 pro od spojky a převodovky
někdy když zastavím na křižovatce tak se začne ozivat jak v prvním videu a někdy to dělá jen když prošlápnu plyn bez rychlosti tak to zarachotí jako hrnec co se točí a jsou v něm "šroubky"
prvni video co tu je vadná převodovka na 100 pro , a druhé video podle zvuku je vadne spojkové ložisko
bohužel si mi zvuk nepodařilo zatím nahrát (((
držím palce at vám uznaji reklamace , já zatím bojuji marně
i30 2012 problém s převodovkou (divné zvuky)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
-
Re: i30 2012 problém s převodovkou (divné zvuky)
I20 Active T-GDI 88kw 2016
--------------------------------------------------------------
Nepřeji si aby na moje příspěvky reagoval Mirus30 !!!
a Axel.Foley ! Vendelín ! only_one ! a slabostka!!!!
- Reklama
preco nejdes do ineho servisu ?
tusim tu uz pisali ze treba vymenit servis a ked tak mozes rovno aj napisat na centralu ako sa spravaju a mozno svoje spravanie prehodnotia
tusim tu uz pisali ze treba vymenit servis a ked tak mozes rovno aj napisat na centralu ako sa spravaju a mozno svoje spravanie prehodnotia
Hyundai Tucson 2016 - 1,6 GDI 97kW 130k - Moon rock STYLE
-
To vím taky že do jiného servisu jen že jich tu na severní moravě je , byl jsem ve všech které jsem našel že jsou autorizované , bud se závada neprojevila nebo mně odbyly
tak stale bojuji ze servisem raly kde autobylo kupované jelikož ho mám kousíček od baráku
osobně mám pocit že hunday ví kde je problem a aji serivis , vše možně se snaží aby nemusely reklamovat a hlavně abych tam auto nenechal aby si to mohly otestovat když je chladneji atd
stejně nejlepší hláška od majitele raly servisu , (( dukud vám to jezdí tak rešít nebudeme , přijdte až to prestane jet ))
tak stale bojuji ze servisem raly kde autobylo kupované jelikož ho mám kousíček od baráku
osobně mám pocit že hunday ví kde je problem a aji serivis , vše možně se snaží aby nemusely reklamovat a hlavně abych tam auto nenechal aby si to mohly otestovat když je chladneji atd
stejně nejlepší hláška od majitele raly servisu , (( dukud vám to jezdí tak rešít nebudeme , přijdte až to prestane jet ))
Fakt nechápu,že si takhle necháváš s prominutím srát na hlavu...
KIA XCeed 1,5T-GDi 118kW 7°DCT - GT line
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 59700 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 59700 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
-
no nevím co bych jiného mněl dělat ? soudit se ? ha ha ha znám naše soudy , táhlo by se to 10 nebo 12 let ( už mám vyskoušené ) a nakonec by stejně žalovaná strana uplatil soudce ! nebo se obratit na ČOJ ? co udělaji ? nic jen tam maximalně zajdou a tim to skončí , nebo se obrátit na dýlera hundaje (centrálu) to jsem udělal byl mi zděleno že mám reklamovat )) to mi fakt pomohly
problem je ten že nemám nic v ruce, kdyby to dělal stabilně to rachocení tak by to bylo lepší ,jenže to rachocení dělá pokud jsou nižší teploty pod +8 navíc pokud několikrát vymačknu spojku tak skoro rachocení zmizí jako by si něco sedlo do jiného místa , navíc už na zaruku vymněnily spojkové ložisko které se ale projevuje jiným zvukem ( je to tu taky na videu ) a od výmněny spojkového ložiska reklamačni technik mi do očí tvrdí že už vymněnily všecko co by to mohlo dělat ))
buhužel slavná hunday neposkytoje žadné servisní manualy a ani schemata takže těžko říci co to muže dělat v převodovce (pokud by někdo mněl schéma převodovky tak bych uvítal )
ps nejsem zastancem fizického vyřizovaní problemu
problem je ten že nemám nic v ruce, kdyby to dělal stabilně to rachocení tak by to bylo lepší ,jenže to rachocení dělá pokud jsou nižší teploty pod +8 navíc pokud několikrát vymačknu spojku tak skoro rachocení zmizí jako by si něco sedlo do jiného místa , navíc už na zaruku vymněnily spojkové ložisko které se ale projevuje jiným zvukem ( je to tu taky na videu ) a od výmněny spojkového ložiska reklamačni technik mi do očí tvrdí že už vymněnily všecko co by to mohlo dělat ))
buhužel slavná hunday neposkytoje žadné servisní manualy a ani schemata takže těžko říci co to muže dělat v převodovce (pokud by někdo mněl schéma převodovky tak bych uvítal )
ps nejsem zastancem fizického vyřizovaní problemu