Chromovane kruzky pristrojov
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- Reklama
né to není sprejem,je to normálně stříbrná metalíza a lak,stříkaný pistolí a vypálený.Nevim co by udělal spray,jak by se snesl s těma teplotama v létě.Tohle je odolný dost,chystám se i na dveře když už sem se dotoho dal když už je to socka výbava tak ať to alespoň vypadá né
LANTRA 1.8-beast in korea 25*5*10 + --odpočívej v pokoji
měl se tam jen dva šroubky
na panelu pak kolem rádia a popelníku z každé strany ještě zobáčky,ale nejdřív musíš odpojit ovladač teploty vzduchu,ten je nacvaklej zezadu na tom panelu,pak už ten panel pujde celej vyvrátit směrem nahoru,pak sem teprve odpojil ten zbytek a bylo .kvůli rádiu sem to dělal snad desetkrát,takže dneska klidně na semaforech na červený(rozborka zborka ) ty ovládání oken ti neporadim,já mám kličky (švihadla)
na panelu pak kolem rádia a popelníku z každé strany ještě zobáčky,ale nejdřív musíš odpojit ovladač teploty vzduchu,ten je nacvaklej zezadu na tom panelu,pak už ten panel pujde celej vyvrátit směrem nahoru,pak sem teprve odpojil ten zbytek a bylo .kvůli rádiu sem to dělal snad desetkrát,takže dneska klidně na semaforech na červený(rozborka zborka ) ty ovládání oken ti neporadim,já mám kličky (švihadla)
Nejaky kondomy jsem nasel...smrdej po bananu a vsechny zarovky jsou na to moc maly...zkusim nejakou trubici.
Ad interier: moc hezky, ale u me to neni tak jednoduchy..tam, kde ty mas tu cernou placku, ja mam tlumeni podsviceni interieru a nejde mi to sundat.
Ad interier: moc hezky, ale u me to neni tak jednoduchy..tam, kde ty mas tu cernou placku, ja mam tlumeni podsviceni interieru a nejde mi to sundat.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Musim to nejak nasilne vypacit? Pac jemne jsem to zkousel:)
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
ta "placka" má na pravé straně takovou plošku a tam sem píchl šroubovák a vydloubl jí a na ty kondomy se vykašli jestli smrděj ,kdoví co v nich bylo za banánaHardcam píše:Nejaky kondomy jsem nasel...smrdej po bananu a vsechny zarovky jsou na to moc maly...zkusim nejakou trubici.
"podsviceni interieru a nejde mi to sundat." neznám takové slovo
Ja vim, neznam a neumim...tak az to jen trochu pujde, tak se na to podivam..ted mam tech planu nejak moc...
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Dnes som konecne vymenil cervene ziarovky v palubke 5x5W T10 , ale na tachu okolo 200,220km/h to uz bledne. Je tam este jedna ziarovky , ale slabsia s navlekom.Tu musim este vymenit lebo 1,2W je tam mala. BUde to asi 2al.3W. Vybral som tiez zo dveri cely plast s elektrickym ovladanim okien. Kazdy gombik ma vlastnu diodku-asi1mm. Spinace su zo spodu uchytene 3 srubami, samozrejme treba odpojit konektor, vybrat elektriku a rozobrat spinace, prepajkovat a je to.