ahoj
jsem jen řidič ale moje zjištěni než pošlu auto do servisu .-)
auto getz 1,3 rok 2003 najeto 105 000 -auto trosku plave a ma vuli v rizeni
pri prejezdu nerevnosti neco mlati ze predu asi na rizeni .
po zvednuti auta a zacukani s kolem trochu mlati volant . copak by to mohlo byt ?
pri geometrii me rekli ze tam mam malou vuli a za 2mesice se zavada zacina projevovat vetsim klepanim .
vůle v řizení
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- Reklama
-
- *
Re: vůle v řizení
tak dnes u mechanika sice starsiho pana garažového ale nic nezjištěno něco prostě nekde v predu boucha a zaboha nemužem najit co to je poradite ? vim že je to nemožné ale třeba někdo vý co ma getz za mouchy .
tukot .ze předu na nerovnestech , cepy , tycky stab, uloženi horni prý vse ok , ramena ..
tukot .ze předu na nerovnestech , cepy , tycky stab, uloženi horni prý vse ok , ramena ..
moze byt este vôla v stlpiku riadenia resp. "v hrebeni", alebo nejaký silentblok..,tlmic atd najcastejsie odchadzaju tycky stab. a tie je najlespie odpojit a tak odskusat, niekedy su pevne ale ked odpojis tak zistis ze uz su KO a tie dokazu narobit pekný buchot
Accent 1.5CRDi,81kW ,2007
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit
-
- *
Mikodim díky teď jsi vzpomínám ze me něco říkaly na geometrii o vůli na hřebeni . To se pozná jak a co to stojí ? Doufám ze to není cele řízení ..
- alvin
- **
- Kontaktovat uživatele:
ja som mal toto isté u mňa to boli tyčky stabilzátoru a spojovacie tyčky, klepot po výmene zmizol,najlepšie objednať tyčky zn. MOOG, tie vydržia najdlhšie,to mi kedysi poradil ešte mechanik v Opli,tak sa držím tej rady
DACIA Sandero 1,0 SCe Arctica, ex-HUNYADI GETZ 1,1i/2004 ,zvaný Veľrybák, 132 000 Km,kupovaný ako fungláč-nedám naň dopustiť,len zub času
predtym 2x Daewoo, 2x OPEL ASTRA,SEAT Ibiza, 2x Škoda,
- alvin
- **
- Kontaktovat uživatele:
ja som mal toto isté u mňa to boli tyčky stabilzátoru a spojovacie tyčky, klepot po výmene zmizol,najlepšie objednať tyčky zn. MOOG, tie vydržia najdlhšie,to mi kedysi poradil ešte mechanik v Opli,tak sa držím tej rady
DACIA Sandero 1,0 SCe Arctica, ex-HUNYADI GETZ 1,1i/2004 ,zvaný Veľrybák, 132 000 Km,kupovaný ako fungláč-nedám naň dopustiť,len zub času