Ahoj, pekne
Jsem si vcera projizdel Ali, jestli me neco na i30 nezaujme. No a ani ne, snad jen naky site do kufru a ty plastove krytky na zamky dveri. Ale napadla me jedna vec, kdyz se tam dostane voda, nebude to pod nimi kvest? To bych nerad
Loketni operka - ten polstarek se mi nelibi, zkusime vlastni vyrobu, jen podsitou odolnou latku, treba na tom pak trhnem miliony
Jeste jedna vec - co rikate na zavirani kufru? Proc tam neni madlo nebo nakej spagat nebo cokoliv, u ceho bych si nevykloubil pri zavirani ruku? Nemate nejake zlepsovaky? A nemyslim ted samorezny sroub s textilni paskou, mozna se to tu nekde resilo, ja jsem si nevsiml. Priznam se, ze nektere drobnosti mi prijdou nedomyslene a je to Škoda. Treba i display mezi budikama, chybi mi tam hodiny (pac vsude jezdim pozde) a chybi mi tam okamzita rychlost, na to jsem si ve skodovce teda zvyknul okamzite. No nic.
Zadnou dohodu o mlcenlivosti jsem nepodepisoval, takze cenu rict muzu - prislo me to na 333tis + 2,5 bocni listy (+ 2 za neoriginalni gumove koberce, vanu a gumu nahoru na zadni naraznik). Posledni dve jmenovane tam asi davat nebudu, diky vane bych prisel o ty schovky v kufru. Leda ze by se dalo vsechno vybrakovat, dal tam neco pevnejsiho, na to teprv vanu a celej kufr zvetsil o 6cm na vysku. Ted mi to ale zatim smysl nedava.
No a misto samozatmavovaciho zpetnyho zrcatka (jinak moc pekna vec) planuju folie na okna, prijdou prakticky na ty samy penize. Casem bych chtel 16" letnaky a na tyhle zakladni 15" dat zimu, ale co s gumama... uvidime.
Btw. ted chteji za 3gen 380 a trochu ve me hloda, jestli jsem si nemel pockat a priplatit
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ale tak na to ze puvodne jsem sel pro predvadecku za 315, tak jsem vlastne spokojenej.
Pisu paty pres devaty co, no to je tim, ze tenhle prispevek mam otevrenej od rana
![Whistle :-](./images/smilies/eusa_whistle.gif)
/
Caues
JeD