Mladoboleslavská zimní pidi slezinka
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Mladoboleslavská zimní pidi slezinka
Tak jsme se s Martaszem a jeho novou kočičkou, Weenou a M.a.d.ym vydali do Hoškovic zablbnout na zasněžený letiště. Akcička byla povedená a zablbli jsme si jak se patří.
Přesun na letiště v pidi koloně
Průjezd Hoškovicema
MartasZ neustále potvrzoval tu skutečnost, že jsme na letišti, páč se mu líbilo lítání do závějí. Neodpustím si malou poznámečku - MartasZi, lítání ale probíhá kontrolovaně, což se ti moc nevedlo a opakovaně sis hrál na sněžnej pluh
Sestava /-/áček na letišti
Weena si pro sichr hodil i majáček na střechu, kdyby bylo potřeba zajistit pozornost okolí
Krátká porada, co dál s načatým odpolednem
No a potom následoval přesun do McDonaldu v MB nechtěně zpestřený MartasZovým otěrem o novou Toyotu (Corola?), který si nevšimnul když mě chtěl předjet na dálnici a byl jí zrovna předjížděný. Výsledek (na tu rychlost v jaký to proběhlo je uspokojivý) opět na fotečce
No a seskupení před "mekáčem" na závěr
Pánové, díky za hezké odpoledne a tímto vyzívám Krula, Marta a ostatní majitele /-/áček, aby se k nám přidali. Vždyť je to jen sranda a čím víc nás bude, tím líp.
Přesun na letiště v pidi koloně
Průjezd Hoškovicema
MartasZ neustále potvrzoval tu skutečnost, že jsme na letišti, páč se mu líbilo lítání do závějí. Neodpustím si malou poznámečku - MartasZi, lítání ale probíhá kontrolovaně, což se ti moc nevedlo a opakovaně sis hrál na sněžnej pluh
Sestava /-/áček na letišti
Weena si pro sichr hodil i majáček na střechu, kdyby bylo potřeba zajistit pozornost okolí
Krátká porada, co dál s načatým odpolednem
No a potom následoval přesun do McDonaldu v MB nechtěně zpestřený MartasZovým otěrem o novou Toyotu (Corola?), který si nevšimnul když mě chtěl předjet na dálnici a byl jí zrovna předjížděný. Výsledek (na tu rychlost v jaký to proběhlo je uspokojivý) opět na fotečce
No a seskupení před "mekáčem" na závěr
Pánové, díky za hezké odpoledne a tímto vyzívám Krula, Marta a ostatní majitele /-/áček, aby se k nám přidali. Vždyť je to jen sranda a čím víc nás bude, tím líp.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
BYlo to fakt povedený, foto bych měl, ale ani z jednoho mobilu nejsou kvalitní, jsou tam vidět jen světla NJN to je tak když má někdo jen Siemense a nic jinýho
!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!Jo jinak good!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!Jo jinak good!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
-
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to super, ale nejdřív, abych předešel nějakým problémům v budoucnu.. ta slečna (záměrně neříkám její jméno, páč mě zajímá jestli si ho Hanz ještě pamatuje ) nenávidí kočky, takže jestli jí někdo z vás někdy řekne kočičko, tak umí bejt dost ostrá
Dál... proč to musim bejt dycky já??????? Na letišti fakt lítám ze závěje do závěje.. jediný co mi šlo byl ten okruh, ale to nikdo z vás neviděl A pak najíždím na dálnici a říkám jí, že když ste se mi smáli na letišti, tak vám aspoň ukážu co ten dvoulitr dokáže na nezasněžený dálnici Takže sem zase chtěl zamachrovat a zas se to nepovedlo Pán byl sice příjemnej a dalo se s nim rozumně mluvit, ale uvidíme co mi zavolá.. mám z toho docela strach...
Ale jinak to bylo fakt moc pěkný odpoledne a já i ona sme si ho dokonale užili.. proto taky vyzívám ostatní háčkaře z bolky a okolí, přidejte se
Jen nejezděte blízko mě
Dál... proč to musim bejt dycky já??????? Na letišti fakt lítám ze závěje do závěje.. jediný co mi šlo byl ten okruh, ale to nikdo z vás neviděl A pak najíždím na dálnici a říkám jí, že když ste se mi smáli na letišti, tak vám aspoň ukážu co ten dvoulitr dokáže na nezasněžený dálnici Takže sem zase chtěl zamachrovat a zas se to nepovedlo Pán byl sice příjemnej a dalo se s nim rozumně mluvit, ale uvidíme co mi zavolá.. mám z toho docela strach...
Ale jinak to bylo fakt moc pěkný odpoledne a já i ona sme si ho dokonale užili.. proto taky vyzívám ostatní háčkaře z bolky a okolí, přidejte se
Jen nejezděte blízko mě
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu pozor na něj! Já si to pamatuju(to jméno), ale nechám si ho pro sebe, chtěl si aby ho řekl Hanz tak to nechám na něm
ZÁVĚJÁŘI
ZÁVĚJÁŘI
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Co blbnete???? Dyk to je přece M..., M.... - no přece M.... VENDY, VENDULKA!!!!!
Nebo že by to byla jiná
Nebo že by to byla jiná
Naposledy upravil(a) Hanz dne 28 led 2007, 17:50, celkem upraveno 3 x.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V
No dyž von MartasZ zavádí novej druh lakýrničiny - je to zadáčo, akurát musíš mít kolem sebe dost odvážnejch dárců barvy A má to drobnou nevýhodu - blbě se u toho chytá odstín...
Sorry MartasZ, mě to nedalo
Ještě to musím dát do správné sekce
Sorry MartasZ, mě to nedalo
Ještě to musím dát do správné sekce
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V
-
- Kontaktovat uživatele:
Ach jo.. mě to ale strašně mrzí.. byl zrovna v mrtvym úhlu zrcátka, prostě sme ho nikdo neviděli Samozřejmě že mám v plánu ho lakovat, krásnou barvu mám na to připravenou, ale tuhle sezonu to asi ještě nebude No tohle je jen odřený, to se spraví, trochu vymáčkne a bude gut.. zbytek se mi musí uvolnit dílna a jeden víkend na to vlítnem a všechny ty kitovaný broušený věci zmizej pod původní barvou.. ale problém je, že se ještě jednou musí dát do servisu a srovnat atd.. páč to všechno zkurvili ty parchanti předtim.. takže to co se dneska stalo, tak snad jediný dobrý je, že se stejně plánovalo to stříkat
- weena
- **
- Kontaktovat uživatele:
mno bylo to super az na to ze se este melo vyfotit to lano co couhalo na MartasZove aute zastrceny do kufru pro pripad dalsiho tahani ze snehove bariery... kolikrat to bylo??.... ale vpoho.. se to naucis... nebo.. mas prece ucitelku Vendulku tak ta Ti da lekce. Skoda ze nemam letaky na zadku... lepe by to klouzalo...
................................................
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta
Škoda 120M (okruhová verze)
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta
Škoda 120M (okruhová verze)
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Jednou jsme ho tahali autem a několikrát vytlačovali
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
NN demolition mani nn!!!! Co bylo bylo, stalo se stalo, MartasZ je z toho divnej, nesvůj... Tak bych vás poprosil o ukončení těhlech vtípků...Díky i za něj!