Jak sundat u Scoupátka šíbr?
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Jak sundat u Scoupátka šíbr?
Zdravím hoši, dneska jsem prolejzal kufr a našel jsem tam takovej pytel asimetr dlouhej a půl metru širokej na kterym je napsáno Sunroof bag a pak tam sou ještě nějáký bezpečnostní instrukce.
To mi vrazilo klín do hlavy jak se ten šíbr vlastně vyndavá? Zkoušel jsem docela dost věcí ale fakt netuším.
Předpokládám, že když na ten šíbr existuje pytel, tak je možný ho jednoduše vyndat bez povolení x tisíc šroubů a podobně.
Fakt na to koukám jak tele na nový vrata
To mi vrazilo klín do hlavy jak se ten šíbr vlastně vyndavá? Zkoušel jsem docela dost věcí ale fakt netuším.
Předpokládám, že když na ten šíbr existuje pytel, tak je možný ho jednoduše vyndat bez povolení x tisíc šroubů a podobně.
Fakt na to koukám jak tele na nový vrata
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Reklama
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mno taky jsem koukal, je to fakt jednoduchy, pri letnich opravach ale budu muset poridit mnovej sibr Ty packy co se vpredu zasouvaji do strechy a by to drzelo mam obe zrezly tak ze byl cela problem to okynko vyndat...
Navic mam asi ucpany odtokovy kanalky z oblasti sibru a proto se tam dostala voda a dela tam dobrou rezavou paseku
Navic mam asi ucpany odtokovy kanalky z oblasti sibru a proto se tam dostala voda a dela tam dobrou rezavou paseku
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
- black_sheep
- Moderátor
na tohle fak vzpominam tedka v tech vedrech, stacilo cvak cvak a byla to takova mala targaYurii píše:Mno taky jsem koukal, je to fakt jednoduchy, pri letnich opravach ale budu muset poridit mnovej sibr Ty packy co se vpredu zasouvaji do strechy a by to drzelo mam obe zrezly tak ze byl cela problem to okynko vyndat...
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo je to krásnej pocit když se na přední hraně okýnka vyklopí malej spojler. Se stoupající rychlostí začíná vítr čechrat vlasy blond spolujezdkyně, motor spokojeně hučí, stromy kolem silnice se míhají za sebo a pod koly mizí kilometry silnic
Ale víc jak 160 se bez toho okýnka jet nedá
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
A ptáci ti značkují hlavu výkaly -To je romantika.Yurii píše:Jo jo je to krásnej pocit když se na přední hraně okýnka vyklopí malej spojler. Se stoupající rychlostí začíná vítr čechrat vlasy blond spolujezdkyně, motor spokojeně hučí, stromy kolem silnice se míhají za sebo a pod koly mizí kilometry silnic
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- black_sheep
- Moderátor
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Kabria rád nemám,ale střešní okno je fajn.Na předcházejících autech jsem je vždy nechal udělat.Do Tiburona ho ale řezat nebudu.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor