ahoj myslel jsem podběhy, ve předu jsou plastové, na nich je z vnitřní strany nalepená bílá izolace kvůli tlumení, zadní jsou textilní, nic víc lepeno není a jeto nejspíš dostatečné.Axel.Foley píše:firewire: Ještě k těm podběhům a hlučnosti - já měl na mysli podběhy, ty asi podblatníky. Podblatníky jsou totiž opravdu vpředu z plastu a vzadu tvrzená textílie.
Dodatečná ochrana podvozku znamená, že jsem ho nechal nastříkat ochranným přípravkem. Pochopil jsem, že pracuješ v v Nošovicích. Víš tedy moc dobře, jak Tucson vypadá zespodu: trochu nic moc černé ochrany na různých místech, pod plasty a středový tunel holý pozink plech bez jakékoliv další ochrany. A ten už před lisováním může být rezavý pod pozinkem.
Ohledně podvozku celá karoserie je potopena do roztoku se speciální lázní (šedá barva) poté se nanáší lak atd, takže každý kout je opravdu již dobře chráněn a holý plech s pozinkem nemůže nikde být, ale dodatečná ochrana určitě bude jen k plusu a pokud to lépe tlumí tak zde není žádná kdyby tě něco zajímalo jak je namontováno nebo tak se klidně ozvi mohu to očichnout a napsat