Mladoboleslavská zimní pidi slezinka
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
4Josef: ale to je sakra new model co? Vlastní výroba?
4Wendulka: Klíďo ji dej sem na klub, pochlub se tím co máš doma!
4Wendulka: Klíďo ji dej sem na klub, pochlub se tím co máš doma!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
-
- Kontaktovat uživatele:
Co mám napsat, co mám napsat?
Na Wendy ani reagovat nemůžu, páč my víme svý
Ale jsem rád, že už je tu skoro jako doma a doufám že to nebyla poslední akcička na který byla s náma
Jak říká.. sranda musí bejt, tak si z toho vezmem to dobrý.. zas to byl zážitek kterej se jen tak někomu nepovede a prakticky jsem z něj vyšel bez ztráty květinky.. jen troška láčku
No dobrá nálada mě neopustila, páč se pán ještě neozval
Tak a asi by to chtělo nějaký fotky
A teď ještě ty filmečky.. ale to by mi moh někdo poradit, jak převýst z movu třeba do avi Ten mov je zbytekně velkej
Na Wendy ani reagovat nemůžu, páč my víme svý
Ale jsem rád, že už je tu skoro jako doma a doufám že to nebyla poslední akcička na který byla s náma
Jak říká.. sranda musí bejt, tak si z toho vezmem to dobrý.. zas to byl zážitek kterej se jen tak někomu nepovede a prakticky jsem z něj vyšel bez ztráty květinky.. jen troška láčku
No dobrá nálada mě neopustila, páč se pán ještě neozval
Tak a asi by to chtělo nějaký fotky
A teď ještě ty filmečky.. ale to by mi moh někdo poradit, jak převýst z movu třeba do avi Ten mov je zbytekně velkej
4Josef: Koukám, jak se koloběžka ujala ... a díky za typ - nemám slov! (koupím i s autorskými právy.. co? )
4M.a.d.y: ... veřejně se nechlubím
4Hanz: ... občas s tím máme všichni problémy... Nechcete už založit nové téma?
4MartasZ: příště řídím já!! (s rezervou.. chm? )
Tak čupr úterý přeju!
4M.a.d.y: ... veřejně se nechlubím
4Hanz: ... občas s tím máme všichni problémy... Nechcete už založit nové téma?
4MartasZ: příště řídím já!! (s rezervou.. chm? )
Tak čupr úterý přeju!
Hoškovice nikdy více, radši kulku do palice!
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Hele martasz aby wendy ještě nepřekvapila a nebyla lepší řidič jak tyMartasZ píše:Pučit ti moje auti? Ale jo.. je před lakem, tak proč ne Sranda.. dyk víš.. docela se těšim až tě uvidim za volantem
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Jjjooo.. budu řídit, až bude láček.. abych Ti to, broučku pěkně natřela!!! Jinak - zkoukla jsem pár loňských příspěvků a nestačím se divit! J Jakto, že jste mě před MartasZem nikdo nevaroval?? Fotky.. hooodně zajímavý! /garantuju, že se mnou tu nikdy žádný nebudou! A když.. tak předčí ty předešlý /. Tak huš zpátky do práce!
Hoškovice nikdy více, radši kulku do palice!
MartasZ, ty už seš ženatej??? Wendy, hezky mu nandávášWendulka píše:Jjjooo.. budu řídit, až bude láček.. abych Ti to, broučku pěkně natřela!!! Jinak - zkoukla jsem pár loňských příspěvků a nestačím se divit! J Jakto, že jste mě před MartasZem nikdo nevaroval?? Fotky.. hooodně zajímavý! /garantuju, že se mnou tu nikdy žádný nebudou! A když.. tak předčí ty předešlý /. Tak huš zpátky do práce!
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........