vrbicek píše:Lys můžu tě poprosit o foto těch zástěrek na bílé ? Klidně i do zprávy.. taky mám bílou a furt vaham
jj, jak pojedu večer z práce tak to bliknu
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
vrbicek píše:Lys můžu tě poprosit o foto těch zástěrek na bílé ? Klidně i do zprávy.. taky mám bílou a furt vaham
JJ...to my všichni co jezdíme za těma bez vopruzu-obzvlášť v zimě víme...vorlajz píše:zástěrky jsou vopruz...
Už si nepamatuju-nevíte někdo čí je to auto???petzl62 píše:vorlajz píše:zástěrky jsou vopruz...
Pošlu foto s iniciálami ze dveří firmy do mejlu.petzl62 píše:Do Olomouce co chvíle
Kontakt klidně pošli-díky.
Ale to jsem napsal, že auto je skvělé co se týče zpracování a jízdních vlastností. Já odsoudil ten motor. Ten velké displej může působit líp, ale ten malý je hnuspetzl62 píše:Do Olomouce co chvíle
Kontakt klidně pošli-díky.
A co se týká zhodnocení nové i 30.K motoru nemám co napsat-prostě bych si nepůjčil,něco-s čím rozhodně jezdit nebudu.Takže neumím posoudit.Co se týká ostatního,taky neumím posoudit s novou Combi jsem nejezdil.Jezdil jsem s modelem 2 a dobrý,ale jen dobrý-v GDi a i 1,6 benzin.Pokud můžu posoudit model 3 oproti 2 v hatchi-neporovnatelné.3. je někde úplně jinde. A říkejte si co chcete.
Je naprosto v pořádku,že jste spokojeni s vozidly co máte a nelitujete výběru-já to mám stejně
A co se týká tabletu,ten malý jsem viděl a nechtěl bych to ani za nic.Velký naprosto v pohodě.Zvyknout si na to mi trvalo jeden den.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |