Autorádio s navigací
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Autorádio s navigací
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
- Reklama
Super video. Da se clarion ovladat skrze tlacitka na volantu? Jaky je zvukovy projev? A kolik to stalo, montovala ti to firma? Dekuji moc.
i30 trikolor 1.4 CVVT | rv. 2013
Ano... Ovládání na volantu funguje... Jen tlačítko pro hlasové ovládání nefunguje, ale to bylo stejně k ničemu... a když chceš volat, tak musíš pres jednotku .. nelze vstoupit do nabídky volání stisknutím zeleného tlacitka. Ale přijmout hovor jim lze.
Montoval to Hyundai servis.
Zvuk je o dost lepší jak se základním radiem. Hlavně možnost nastavení ekvalizéru.
Montoval to Hyundai servis.
Zvuk je o dost lepší jak se základním radiem. Hlavně možnost nastavení ekvalizéru.
To radio ti nabidli oni, nebo jsi ho nekde koupil a chtel jen montaz. Jaka je vysledna cena a verim, ze se to vyplati. Ahoj a dekuji.
i30 trikolor 1.4 CVVT | rv. 2013
odpověděl jsem ti do SZ
https://www.aliexpress.com/item/Android ... 0.0.N7mql7
Objednal som rádio z aliexpresu. Cena bola 258 eur, bez ďalších doplatkov DPH, cla ani dopravy. Zatiaľ čo som skúšal fungovalo všetko. Ovládanie na volante funguje. Funguje aj originálny USB port a 3,5 mm vstup. Príjem FM radia je dobrý. Zvuk je o niečo lepší ako na pôvodnom rádiu. Čakám ešte na cúvaciu kameru tu budem riešiť potom.
Dodanie bolo 3 týždne ale s tým že týždeň sa rádio zdržalo v GLS sklade na slovensku z dôvodu že sa mi nemohli dovolať (to tvrdili oni).
Objednal som rádio z aliexpresu. Cena bola 258 eur, bez ďalších doplatkov DPH, cla ani dopravy. Zatiaľ čo som skúšal fungovalo všetko. Ovládanie na volante funguje. Funguje aj originálny USB port a 3,5 mm vstup. Príjem FM radia je dobrý. Zvuk je o niečo lepší ako na pôvodnom rádiu. Čakám ešte na cúvaciu kameru tu budem riešiť potom.
Dodanie bolo 3 týždne ale s tým že týždeň sa rádio zdržalo v GLS sklade na slovensku z dôvodu že sa mi nemohli dovolať (to tvrdili oni).
Veľmi pekné a super cena. Som zvedavý ako budeš spokojný po čase. Ak by bolo všetko ok, tak do to by som možno šiel aj ja.
Ten obrázok kde je navigácia a rádio spolu, tak to si môžeš pustiť akékoľvek dve aplikácie na jednu obrazovku?
Ten obrázok kde je navigácia a rádio spolu, tak to si môžeš pustiť akékoľvek dve aplikácie na jednu obrazovku?
=============================
i40 kombi crdi 104kW, premium
Super, ty mas manualni klimu? Ale predpokladam, ze to bude pasovat take na automatickou klimu, dle fotek na strankach prodejce. Ja ted resim take koupi, dohaduju se o lepsi cene, ale za 8mi jadrovy procesor a 32GB pamet.
Co dela presne tlacitko Dimm a TFT?
Co dela presne tlacitko Dimm a TFT?
VW Passat Variant B8 2020 110kW TDI EVO
Hyundai i30 kombi 1.6 GDI Czech Edition Festival (08/2016 - 4/2023) :(
Ford Mondeo 2004 2.0 TDCI Ghia 5dv (UK)
Fiat Stilo 1.6 16V 5dv / 1.9 JTD 3dv (UK) / MW 1.6 16V (ČR)
Fiat Punto 1.2 8V 3dv (UK)
Hyundai i30 kombi 1.6 GDI Czech Edition Festival (08/2016 - 4/2023) :(
Ford Mondeo 2004 2.0 TDCI Ghia 5dv (UK)
Fiat Stilo 1.6 16V 5dv / 1.9 JTD 3dv (UK) / MW 1.6 16V (ČR)
Fiat Punto 1.2 8V 3dv (UK)
Tlacitko DIM zhasne a rozsieti display.
Daju sa spustit akekolvek dve appky naraz. Aspoň co som zatial skusal. Je to funkcia androidu 7.
Daju sa spustit akekolvek dve appky naraz. Aspoň co som zatial skusal. Je to funkcia androidu 7.
Hezky líbí se mi možnost pustit tu navigaci s rádiem najednou
Dnes som natrafil na prvý problém. Pri navigácii Waze my nedokončuje hlasové povely. Vždy chýba koniec hlasu (odbočte do ľ, po 100 metroch odbočte v pr,). Vždy nedokončí koniec slova. Aplikáciu som preinštaloval. Skúsil som zmeniť aj jazyk na český, anglický a robí to aj tam. Pri Sygic aj Igo čo tam je predištalovaný to je vpohode. Musím s tým niečo vymyslieť lebo Waze je moja obľúbená navigácia.
...hmmm zaujivame, no snad sa ti to podari opravit .
btw: ako to je prosim ta s podsvietenim - da sa nejako rozumne regulovat aby to v noci prilis neziarilo? resp. nerobi to samo podla aktualneho nastavenia intenzity podsvietenia na palubovke alebo nebodaj podla nejakeho cidla svetla podobne ako to robi mobil?
Toto som u stareho radia celkom riesil, nakoniec som to poriesil az tak, ze som radio rozobral a nasiel modul ktory ovlada podsvietenie a pre jas hlavneho displeja som to ubral. Tak ti budem vdacny za info.
Kvalita signalu radia FM teda vravis ze je podobna ako origo? Ovladanie z volantu nelbne?
btw: ako to je prosim ta s podsvietenim - da sa nejako rozumne regulovat aby to v noci prilis neziarilo? resp. nerobi to samo podla aktualneho nastavenia intenzity podsvietenia na palubovke alebo nebodaj podla nejakeho cidla svetla podobne ako to robi mobil?
Toto som u stareho radia celkom riesil, nakoniec som to poriesil az tak, ze som radio rozobral a nasiel modul ktory ovlada podsvietenie a pre jas hlavneho displeja som to ubral. Tak ti budem vdacny za info.
Kvalita signalu radia FM teda vravis ze je podobna ako origo? Ovladanie z volantu nelbne?
Kvalita FM dobrá. Ovládanie na volante tiež. Dá sa nastaviť ľubovoľná funkcia na krátke aj dlhé stlačenie.
Podsvietenie tam je toho viac. V hornej lište je posúvnik na nastavenie jasu. Tlačítko DIMM zhasne display. Na hornej lište je štvorček s krížikom na ktorý keď klikneš tak sa zmení podsvietenie o stupeň (približne 20percent) dookola po najvýší jas. Toto sa dá nastaviť aj na niektoré tlačitko na volante. V nastaveniach je ešte nočný režim kde si nastavíš nižší jas a prepne sa zapnutí svetiel. Ja mám nastavených asi 80 percent a vypnute podsvietenie tlačidiel a keď zapnem svetlá tak sa zníži jas na 30 percent a podsvietia tlčidlá.
Podsvietenie tam je toho viac. V hornej lište je posúvnik na nastavenie jasu. Tlačítko DIMM zhasne display. Na hornej lište je štvorček s krížikom na ktorý keď klikneš tak sa zmení podsvietenie o stupeň (približne 20percent) dookola po najvýší jas. Toto sa dá nastaviť aj na niektoré tlačitko na volante. V nastaveniach je ešte nočný režim kde si nastavíš nižší jas a prepne sa zapnutí svetiel. Ja mám nastavených asi 80 percent a vypnute podsvietenie tlačidiel a keď zapnem svetlá tak sa zníži jas na 30 percent a podsvietia tlčidlá.
wow, tak to maju celkom premakane. parada, diky za info.
Este by som sa rad opytal na nieco ohladne ceny: slo sa s predajcom dohodnut na nizsiu cenu - pytam sa pretoze v linku co si posielal je vyzsia cena nez co si pisal. A je ochtny do poslat ako "gift"?
Este by som sa rad opytal na nieco ohladne ceny: slo sa s predajcom dohodnut na nizsiu cenu - pytam sa pretoze v linku co si posielal je vyzsia cena nez co si pisal. A je ochtny do poslat ako "gift"?