Jak v Hyundai Getz přeřídit hodiny?
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Jak v Hyundai Getz přeřídit hodiny?
Se změnou času mám problém, doma umím přeřídit všechny hodiny, které to nezvládnou samy, ale na hodiny v autě jsem krátká. Radu, ať to nechám, že za půl roku to už zase bude dobře jsem už dostala, takže bych ráda nějakou lepší.
- Reklama
- Mr. HYUNDAI
Re: Jak v Hyundai Getz přeřídit hodiny?
Pod hodinami jsou tři čudlíčky. H, M a R. H se posouvají hodiny, M se posouvají minuty a R resetuje na nejbližší celou hodinu (při stisku v 12:20 z toho bude 12:00, ve 12:40 z toho bude 13:00). Vtip je v tom čudlík stisknout něčím tenčím a delším, aby skutečně došlo ke kontaktu, obvykle jsme na to používali "vypnutou" propisku. Vždy to skáče nahoru, takže teď při přechodu na normální čas se musí stisknout 11x .
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
To tedy nevím, ale já u getze s tím čudlíkem buď otočím doprava nebo doleva (podle toho jestli šteluji minuty, nebo hodiny) a držím pootočený dokud není správný čas. Nic nemačkám, ale možná jsou po faceliftu jiné.
Hyundai I30 kombi, 1.6gdi, weekend. Tucson 2022, 1,6 T-gdi, 110kw, 4x4, smart
Honda Jazz, 1,4, 2008- prodaný
Hyundai Getz, 1.3, 2003- prodaný
Honda Jazz, 1,4, 2008- prodaný
Hyundai Getz, 1.3, 2003- prodaný
- Mr. HYUNDAI
Pokud si dobře pamatuji, tak před F/L byly hodiny v přístrojovém štítu (jak píše Martin), po F/L jsou uprostřed přístrojovky nahoře u tlačítka varovek a nastavují se jak jsem psal výše .
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
Děkuji moc, vyzkouším