ANTÉNA
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- RadekCB
- *
- Kontaktovat uživatele:
ANTÉNA
Čau všichni, porad me zlobila anténa-nechtela zajejzat. Tak jsem ji promazal a je v pohode, leze dovnitr i ven. Ale najednou kdyz vyleze, moturek bezi dal a vydava to priserny vrzavy zvuky. Za chvilku to prestane, ale pri kazdym nastartovani se poradne rozhlidnu, jestli nekdo neni pobliz, aby se dedivil co to je za zvuky. Moturek je videt, kdyz otevru dvere tak pekne pod blatníkem, ale dostat se k nemu? To fakt nevim jak. Poradite co s tim, nebo jak na nej? At nedelam ostudu Díkes
HYUNDAI ACCENT 1.5 GLS
r.v.: 1995
- Reklama
- Kámen_Dave
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: ANTÉNA
K motorku se dostaneš vnitřkem blatníku po odšroubování plastových výplní.RadekCB píše:Čau všichni, porad me zlobila anténa-nechtela zajejzat. Tak jsem ji promazal a je v pohode, leze dovnitr i ven. Ale najednou kdyz vyleze, moturek bezi dal a vydava to priserny vrzavy zvuky. Za chvilku to prestane, ale pri kazdym nastartovani se poradne rozhlidnu, jestli nekdo neni pobliz, aby se dedivil co to je za zvuky. Moturek je videt, kdyz otevru dvere tak pekne pod blatníkem, ale dostat se k nemu? To fakt nevim jak. Poradite co s tim, nebo jak na nej? At nedelam ostudu Díkes
- RadekCB
- *
- Kontaktovat uživatele:
Vyřešil jsem to tak, že jsem ji nachal vysunutou a moturek jsem odpojil. Takže vše je ok, akorát nemůžu do myčky.Khejmll píše:Gratuluj si,že pomohlo promazání.Mám stejný problém.Rádio zapínám a vypínám jedině při jízdě Ale u mě je zřejmě problém s tím,že antena je mírně prohnutá po směru větru, a proto už nechce pracovat vůbec,jen vrže,skučí,a tak podobně...
HYUNDAI ACCENT 1.5 GLS