Manuál na Getze

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Benji
*

Manuál na Getze

Příspěvek od Benji »

Zdravím,
během několika příštích dní se moje žena stane majitelkou vozu Getz 1.3GLS a tak mi po zkušenostech z Opel-fóra připadá prospěšné stát se novým členem tohoto klubu.
Protože se jedná o dovezené auto, servisní knížka i manuál jsou v němčině. Ne že by to byl velký problém, ale přeci jenom čeština je příjemnější jazyk - proto můj úplně první dotaz (omlouvám se předem, pokud toto téma bylo již probírané) zní:
- lze někde stáhnout manuál v češtině, popř. jakým způsobem ho získat (lze ho koupit v autorizáku nebo jinde) nebo ofotit?

Předem děkuji za radu; nedá se vyloučit, že další dotazy budou následovat současně se seznamováním se s autem.
Samozřejmě předem prolistuju předchozí témata, i tam bude jistě mnoho poučného.
Benji
Hyundai Getz 1,3GLS/60kW 2003 - WO
Opel Vectra 2.0DTi/98kW HB 1999 - L147
Škoda Octavia II Elegance 2.0TDi/103kW
Reklama

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

urcite pokud ho nekdo ma, tak ho rad oskenuje a pak uz to jen staci dat sem na web :wink:
Maykl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maykl »

Manuál ke Getzovi ti můžu naskenovat a hodit sem, to není problém, pokud tu bude mít admin na servru místo.
Getz 1.1 MAX 5dv.
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Maykl píše:Manuál ke Getzovi ti můžu naskenovat a hodit sem, to není problém, pokud tu bude mít admin na servru místo.
jasne, mista je tu dost :D
Maykl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maykl »

milosh píše:
Maykl píše:Manuál ke Getzovi ti můžu naskenovat a hodit sem, to není problém, pokud tu bude mít admin na servru místo.
jasne, mista je tu dost :D
Oki, tak večer na to hupsnu, a pak se domluvíme, třeba přes FTP ti to hodím na server. Obrázek
Getz 1.1 MAX 5dv.
Zouhar Leoš
*

Manuál k Getzikovi

Příspěvek od Zouhar Leoš »

Zdravím - právě jsem se stal čerstvím majitelem Getze a myslím že manuálek a hlavně technická příručka by se mï mohla hodit - Tak se ptám Maykle jestli jsi ho sem někam již umístil - nemůžu ho totiž nikde najít :(
Zouhar Leoš
*

bude??? - nebude???
hoop
*

Re: Manuál na Getze

Příspěvek od hoop »

Benji píše:Zdravím,
během několika příštích dní se moje žena stane majitelkou vozu Getz 1.3GLS a tak mi po zkušenostech z Opel-fóra připadá prospěšné stát se novým členem tohoto klubu.
Protože se jedná o dovezené auto, servisní knížka i manuál jsou v němčině. Ne že by to byl velký problém, ale přeci jenom čeština je příjemnější jazyk - proto můj úplně první dotaz (omlouvám se předem, pokud toto téma bylo již probírané) zní:
- lze někde stáhnout manuál v češtině, popř. jakým způsobem ho získat (lze ho koupit v autorizáku nebo jinde) nebo ofotit?

Předem děkuji za radu; nedá se vyloučit, že další dotazy budou následovat současně se seznamováním se s autem.

Zdravim :wink: , já mám manuál v češtině, ale je to celkem bychle, má to cca 230 stran. Tak bych se mohl pokusit ho naskenovat celej nebo alespoň po částech. :) Chceš to ještě?? Možná reaguju pozdě :?:
Hyundai Getz 1.3 Tundra Green ;o)
Josef

Příspěvek od Josef »

Pokud to uděláš - tak ti spousta majitelů GETZE bude určitě vděčná :lol:
haryk
**

Manual Getz

Příspěvek od haryk »

Před časem sem jeden kolega dal odkaz na manuál v ruštině: http://www.getzstyle.ru./article.php?action=full&id=40 tak si vzpomeň na svoje mládí a studuj :P :roll: :roll: zatím alespoň koukej na docela obstojně vyvedené obrázky "vnitřností" našich Getzíků....
Getz UG 1341
Josef

Re: Manual Getz

Příspěvek od Josef »

haryk píše:Před časem sem jeden kolega dal odkaz na manuál v ruštině: http://www.getzstyle.ru./article.php?action=full&id=40 tak si vzpomeň na svoje mládí a studuj :P :roll: :roll: zatím alespoň koukej na docela obstojně vyvedené obrázky "vnitřností" našich Getzíků....
Ten samozřejmě mám i vytištěnej :P Ruština mi potíže dělá minimálně :lol: ale čeština je přecijenom čeština :P
Zouhar Leoš
*

Re: Manuál na Getze

hoop píše:
Benji píše:Zdravím,

Zdravim :wink: , já mám manuál v češtině, ale je to celkem bychle, má to cca 230 stran. Tak bych se mohl pokusit ho naskenovat celej nebo alespoň po částech. :) Chceš to ještě?? Možná reaguju pozdě :?:
Pokud by jsi ho sem alespoň po částech házel tak bych ti byl velice vděčný, protože ruština mi už moc neříká :-) - bude to hokna ale předem dík
Zdeněk-stříbrný Getz
*

manuál na Getze

Příspěvek od Zdeněk-stříbrný Getz »

Ahoj Maykle,chtěl jsem Tě poprosit,zda bys mě nemohl poslat nanuál na Getze,zkoušel jsem to přes ruštinu,ale vzdal jsem to.Pokud bys měl vydání,dej vědět a já se sTebou vyrovnám.
Ještě jednou Ti mockrát děkuji a přeji Štastný nový rok a kilometry bez nehod.
Zdraví Zdeněk-stříbrný Getz
vipe

Příspěvek od vipe »

Pánové pozor Návod k obsluze VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA ať se nedostanete do problémů s takto veřejným nabízením. :wink:
Jan Schultz

Příspěvek od Jan Schultz »

Můžete mi prosím někdo ten čeký manuál poslat na adresu Jan.Schultz@seznam.cz ? Byl bych vám moc vděčný. Díky.
Hyundai Getz 1,4i
Odpovědět

Zpět na „GETZ“