Manuál na Getze
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Manuál na Getze
Zdravím,
během několika příštích dní se moje žena stane majitelkou vozu Getz 1.3GLS a tak mi po zkušenostech z Opel-fóra připadá prospěšné stát se novým členem tohoto klubu.
Protože se jedná o dovezené auto, servisní knížka i manuál jsou v němčině. Ne že by to byl velký problém, ale přeci jenom čeština je příjemnější jazyk - proto můj úplně první dotaz (omlouvám se předem, pokud toto téma bylo již probírané) zní:
- lze někde stáhnout manuál v češtině, popř. jakým způsobem ho získat (lze ho koupit v autorizáku nebo jinde) nebo ofotit?
Předem děkuji za radu; nedá se vyloučit, že další dotazy budou následovat současně se seznamováním se s autem.
Samozřejmě předem prolistuju předchozí témata, i tam bude jistě mnoho poučného.
během několika příštích dní se moje žena stane majitelkou vozu Getz 1.3GLS a tak mi po zkušenostech z Opel-fóra připadá prospěšné stát se novým členem tohoto klubu.
Protože se jedná o dovezené auto, servisní knížka i manuál jsou v němčině. Ne že by to byl velký problém, ale přeci jenom čeština je příjemnější jazyk - proto můj úplně první dotaz (omlouvám se předem, pokud toto téma bylo již probírané) zní:
- lze někde stáhnout manuál v češtině, popř. jakým způsobem ho získat (lze ho koupit v autorizáku nebo jinde) nebo ofotit?
Předem děkuji za radu; nedá se vyloučit, že další dotazy budou následovat současně se seznamováním se s autem.
Benji
Hyundai Getz 1,3GLS/60kW 2003 - WO
Opel Vectra 2.0DTi/98kW HB 1999 - L147
Škoda Octavia II Elegance 2.0TDi/103kW
Hyundai Getz 1,3GLS/60kW 2003 - WO
Opel Vectra 2.0DTi/98kW HB 1999 - L147
Škoda Octavia II Elegance 2.0TDi/103kW
- Reklama
-
- *
Manuál k Getzikovi
Zdravím - právě jsem se stal čerstvím majitelem Getze a myslím že manuálek a hlavně technická příručka by se mï mohla hodit - Tak se ptám Maykle jestli jsi ho sem někam již umístil - nemůžu ho totiž nikde najít
-
- *
Re: Manuál na Getze
Benji píše:Zdravím,
Zdravim , já mám manuál v češtině, ale je to celkem bychle, má to cca 230 stran. Tak bych se mohl pokusit ho naskenovat celej nebo alespoň po částech. Chceš to ještě?? Možná reaguju pozdě
Hyundai Getz 1.3 Tundra Green ;o)
Manual Getz
Před časem sem jeden kolega dal odkaz na manuál v ruštině: http://www.getzstyle.ru./article.php?action=full&id=40 tak si vzpomeň na svoje mládí a studuj zatím alespoň koukej na docela obstojně vyvedené obrázky "vnitřností" našich Getzíků....
Getz UG 1341
Re: Manual Getz
Ten samozřejmě mám i vytištěnej Ruština mi potíže dělá minimálně ale čeština je přecijenom češtinaharyk píše:Před časem sem jeden kolega dal odkaz na manuál v ruštině: http://www.getzstyle.ru./article.php?action=full&id=40 tak si vzpomeň na svoje mládí a studuj zatím alespoň koukej na docela obstojně vyvedené obrázky "vnitřností" našich Getzíků....
-
- *
Re: Manuál na Getze
Pokud by jsi ho sem alespoň po částech házel tak bych ti byl velice vděčný, protože ruština mi už moc neříká - bude to hokna ale předem díkhoop píše:Benji píše:Zdravím,
Zdravim , já mám manuál v češtině, ale je to celkem bychle, má to cca 230 stran. Tak bych se mohl pokusit ho naskenovat celej nebo alespoň po částech. Chceš to ještě?? Možná reaguju pozdě
-
- *
manuál na Getze
Ahoj Maykle,chtěl jsem Tě poprosit,zda bys mě nemohl poslat nanuál na Getze,zkoušel jsem to přes ruštinu,ale vzdal jsem to.Pokud bys měl vydání,dej vědět a já se sTebou vyrovnám.Maykl píše:Manuál ke Getzovi ti můžu naskenovat a hodit sem, to není problém, pokud tu bude mít admin na servru místo.
Ještě jednou Ti mockrát děkuji a přeji Štastný nový rok a kilometry bez nehod.
Zdraví Zdeněk-stříbrný Getz
- Jan Schultz
Můžete mi prosím někdo ten čeký manuál poslat na adresu Jan.Schultz@seznam.cz ? Byl bych vám moc vděčný. Díky.
Hyundai Getz 1,4i