dusi se

Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři

Odpovědět
pindras
*
Kontaktovat uživatele:

dusi se

Příspěvek od pindras »

dneska jsem jel do prace a po rychlejsi jizde jsem pred obci spomalil a auto se najednou pri pridani plynu zacalo dusit a celkove ztratilo vykon. Pri volnobehu nema motor souvislej zvuk ale spis pravidelne "blafa". Co to muze bejt?
LANTRA 1.6i 16V / J-2 / G4GR / DOHC / r.v. 96
Reklama

ryba

Příspěvek od ryba »

zapi kabely?
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
pindras
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pindras »

tak nejdriv mi v serisu rekli, ze je vysypanej katalyzator a pak mi volali, ze je jen poskocenej rozvodak o tri zuby :)
Lukino
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukino »

"jen" poskočenej rozvoďák :shock: ... to bych nechal preventivně vyměnit kladky. Rozvody musely být, ale pěkně vyběhaný když řemen přeskočil ...
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
zaludnikrs
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zaludnikrs »

ty jo :D hej opravte me esi se pletu ale jako o 1zub bych to pochopil ze to pojede da se rict v pohode u 2zubu bych to taky bral ale nejaky riziko uz tam prece jenom je a o 3 zuby to je teda nasup :D nebo se pletu? 16v
Jiřa
Tommas33
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommas33 »

Mně,když kamarád měnil rozvody tam dal starý řemen k novému a já nevěril jak se to může vytahat.Přitom opticky nejevil známky opotřebení.Říká mně ještě chvilku a byl by průser!
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
pindras
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pindras »

zaludnikrs píše:ty jo :D hej opravte me esi se pletu ale jako o 1zub bych to pochopil ze to pojede da se rict v pohode u 2zubu bych to taky bral ale nejaky riziko uz tam prece jenom je a o 3 zuby to je teda nasup :D nebo se pletu? 16v
ja to taky nepobral, a v servisu se divili, ze to vubec jelo a ze jsem k nim tech 10km dojel a hlavne, ze to prezily ventily. Mel jsem prej mega kliku. Prej tam ten remen vlál jak kus hadru :)
Tomikp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomikp »

Řetěz je prostě řetěz. A když je namazanej tim smrdutym blátem co nejde z rukou dolu tak si jenom přede. Ja nevim proč to furt musej inovovat když to funguje. :D
Hyundai Sonata 2.0i 16V GLS 2002
Dastin

Příspěvek od Dastin »

Tak to teda čučím. mě to proskočilo o jeden zub a jelo to na prd, ale jelo. Chtěl jsem s tím dojet do servisu, ale po 9 km jsem dojel. O dva zuby to už nejede, ale byla to Lantra J-1. Nech vyměnit kladky i řemen.
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommas33 »

Tomikp píše:Řetěz je prostě řetěz. A když je namazanej tim smrdutym blátem co nejde z rukou dolu tak si jenom přede. Ja nevim proč to furt musej inovovat když to funguje. :D
Neboj až si budeš kupovat příští Sonatku tak nový model už má řetěz.
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
Odpovědět

Zpět na „Lantra - Motory“