Jedna sa o sedadlo vo vybave style, kde je cast sedacky akoze koza a cast latka. Mne sa nato pozeral tiez expert na kozu, co robi veci aj do mercedesu teda opravuje volanty kozu pod preradzovackou atd... A ten mi vravel, ze jedina vec na tom aute co je koza je volant, mne je to v podstate jedno, len ma upozornil, ze to do roka popraska na tych miestach kde je to pohuzvane.
Co sa tyka reklamacie, zalamali rukami pokrcili plecami a nafotili kedze som ich poprosil. S velkou vaznostou mi povedali, ze mi to vymenia ak to popraska, ale u LED svetiel som sa presvedcil, ze to take jednoduche s tym hyundai nebude.
Co sa tyka auticka som velmi rad, ze mam nove len ma trosku prekvapilo, ze ked som auto kupoval predajca mi jasne povedal (a bol som tam so zenou teda mam dokaz ), ze interier bude kombinacia ciernej a svetlej. Vysledok uz viete. No a teraz si predstavte, ze ten isty predajca Vam ide odovzdavat auto otvori dvere a vy sa na neho pozriete, ze to co ma znamenat????? A on pokrci s plecami, ze sa pomylil atd.... Tiez je to len clovek, tak som nerobil z toho az taku vedu ako ma to neskutocne SRALO! Co ma vsak dorazilo v akom to je stave, ale hold uz s tym nic nespravia. Takze sorac, ale bol som pozriet niekolko aut s podobnou vybavou kedze uz tam take mali (no ked sme kupovali nie) a vsetky mali ten isty problem, takze asi bola jedna seria Xujova... Fotky dodam ak treba lepsie:
Poriadne si priblizte stiahnutu fotku, je to rovnake na kazdej strane sedadla aj vlavo aj vpravo teda dokopy na 4 miestach, dvoch sedadiel.
https://ibb.co/em0btb
P.S.> tam kde je zlta farba tam uz mi to zacina akokeby latka sa oddelovat (fotka je z uplne noveho auta)...
P.S.2.> ta koza je urcite ok, ale tato kombinacia "koza" latka je problem....