dusi se
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
dusi se
dneska jsem jel do prace a po rychlejsi jizde jsem pred obci spomalil a auto se najednou pri pridani plynu zacalo dusit a celkove ztratilo vykon. Pri volnobehu nema motor souvislej zvuk ale spis pravidelne "blafa". Co to muze bejt?
LANTRA 1.6i 16V / J-2 / G4GR / DOHC / r.v. 96
- Reklama
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
Mně,když kamarád měnil rozvody tam dal starý řemen k novému a já nevěril jak se to může vytahat.Přitom opticky nejevil známky opotřebení.Říká mně ještě chvilku a byl by průser!
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
ja to taky nepobral, a v servisu se divili, ze to vubec jelo a ze jsem k nim tech 10km dojel a hlavne, ze to prezily ventily. Mel jsem prej mega kliku. Prej tam ten remen vlál jak kus hadruzaludnikrs píše:ty jo hej opravte me esi se pletu ale jako o 1zub bych to pochopil ze to pojede da se rict v pohode u 2zubu bych to taky bral ale nejaky riziko uz tam prece jenom je a o 3 zuby to je teda nasup nebo se pletu? 16v
LANTRA 1.6i 16V / J-2 / G4GR / DOHC / r.v. 96
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
Neboj až si budeš kupovat příští Sonatku tak nový model už má řetěz.Tomikp píše:Řetěz je prostě řetěz. A když je namazanej tim smrdutym blátem co nejde z rukou dolu tak si jenom přede. Ja nevim proč to furt musej inovovat když to funguje.
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi