Známe se?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Melkor
- **
- Kontaktovat uživatele:
Známe se?
Co takhle někam napsat sumář kdo kde a s čím jezdí? třeba jen u mě v ulici jsou dva accentíci a já nevím čí sou
Nikde sem to nenašel, tak buď mě někdo upozorní kde to je, nebo se přidáte a začnem se poznávat...
Melkor: Michal
Praha 10 Zahradní město
Accent zelená metla 1.3i 55Kw rv.95 5tidvéř
Nikde sem to nenašel, tak buď mě někdo upozorní kde to je, nebo se přidáte a začnem se poznávat...
Melkor: Michal
Praha 10 Zahradní město
Accent zelená metla 1.3i 55Kw rv.95 5tidvéř
- Reklama
Pro poznání by to chtělo všechny členské auta identifikovat třeba právě klubovou nálepkou někde na dohodnutém místě. Vidim tady dost Hček, ale v podstatě nikdo z nich sem nechodí na pokec. Pak je možnost poznat členy na srazu. No a už jenom informace v popisu člena udává, kde se dotyčný nachází a čim jezdí.
PS: ty jezdíš na tom lehokole a vydrápal ses s tim na Ještěd? Tak to seš dobrej šoumen . Ten písek v zatáčkách pak po cestě dolu musí být fajn.
PS: ty jezdíš na tom lehokole a vydrápal ses s tim na Ještěd? Tak to seš dobrej šoumen . Ten písek v zatáčkách pak po cestě dolu musí být fajn.
Hyundai Sonata 2.0i 16V GLS 2002
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Také si mnohokrát říkám,dám řeč s majitelem H. někde na parkovišti,zda to není jeden z členů.....Jenže nevíte co je to třeba za morouse... Samolepky jsou fajn,ale né každý si chce polepovat auto poměrně velkými nálepkami. Co se třeba dohodnout(jen momentální návrh),že si nalepíme do spodního levého rohu,zadního skla,řekněme tak 2cm červené(třeba )kolečko.Na autě to nebude vidět,ale zkušené oko klubového příznivce,pozná "soudruha" .
Hlobilp-když už jsme u toho poznávání-doufám,že jsem blikal na tebe u přejezdu ve Vamberku .Je to jeden zrovna ukázkový případ-neznáme se osobně,ale protože těch Sonat co máš ty moc nepotkávám,tak doufám,že jsi to byl ty.
Prostě nějaké drobné poznávací znamení na našich autech ,by bylo dobré.
Hlobilp-když už jsme u toho poznávání-doufám,že jsem blikal na tebe u přejezdu ve Vamberku .Je to jeden zrovna ukázkový případ-neznáme se osobně,ale protože těch Sonat co máš ty moc nepotkávám,tak doufám,že jsi to byl ty.
Prostě nějaké drobné poznávací znamení na našich autech ,by bylo dobré.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem od jisté doby začal na Háčka blikat.Jen jednou se to setkalo s ohlasem a mám takový pocit jestli to nebyl Bylinkar jednoho dne v 5h ráno na Staré osadě,ale jinak každý čumí a neví vocogo.
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Borek: jo tak červené viď to by se ti líbilo tobě by to ladilo s autem a ostatní by to měl jak pěst na oko
All: nebo co takhle vždycky když se potkají 2 háčka tak stáhnout okénka a plácnout si rukama I když potkat Borka tak by to bolelo. On jezdí jak hovado já taky a představa že si plánem ve 200km/h
All: nebo co takhle vždycky když se potkají 2 háčka tak stáhnout okénka a plácnout si rukama I když potkat Borka tak by to bolelo. On jezdí jak hovado já taky a představa že si plánem ve 200km/h
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
No co. Skoro nic by se nestalo. Akorat by ste si vymnenili krome pozdravu i ruceRasty píše:Borek: jo tak červené viď to by se ti líbilo tobě by to ladilo s autem a ostatní by to měl jak pěst na oko
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Dobře,tak půl toho puntíku bude modrá .Na letišti v Mimoni vyzkoušíme tvoji variantu plácání ........jedu skromně poslední.Rasty píše:Borek: jo tak červené viď to by se ti líbilo tobě by to ladilo s autem a ostatní by to měl jak pěst na oko
Zásadně neblikat pak jsem nervozní co nebo kde mi upadlo na autě! Ale jinak to má dobrej efekt okamžitě zastavím a zkoumám jestli je vše o.k!!Tommas33 píše:No já jsem od jisté doby začal na Háčka blikat.Jen jednou se to setkalo s ohlasem a mám takový pocit jestli to nebyl Bylinkar jednoho dne v 5h ráno na Staré osadě,ale jinak každý čumí a neví vocogo.
Prosím neblikat pro mě infarktová záležitost!!!
Těžko říct jak to vymyslet,ale já su originál!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
-
- Kontaktovat uživatele:
My sme zvyklý na sebe blikat tady v Boleslavi co jsme členové boleslavskýho tuning klubu a já nikdy moc neblikal, páč sem si nepřipadal že do něj patřim, když to auto vlastně nejni vytůněný...
A blikat na každý Háčko, to by se fakt moh někdo neznalej zachovat jako Ivan a zkoumat kde a co
Já to neřešim.. většinou nepoznám ani Hanze.. důležitý je, že on pozná mě
Jo jinak sem dneska čuměl, ale už tu máme i Santa Fe jako Taxi.. takže se zřejmě svezu
A blikat na každý Háčko, to by se fakt moh někdo neznalej zachovat jako Ivan a zkoumat kde a co
Já to neřešim.. většinou nepoznám ani Hanze.. důležitý je, že on pozná mě
Jo jinak sem dneska čuměl, ale už tu máme i Santa Fe jako Taxi.. takže se zřejmě svezu
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Prý,že to nemáš vytuněný Martasz Tolik úprav karoserie a podvozku(ani ty ráfky kol jsi v zimě nenechal v původním stavu )nemá žádný tuner.