mam blby dotaz - jaka zarovka je v potkavacich svetlech u meho vozu i30 III (2017) v halogenu? Je tam H7? A co je zarovku v dalkovych svetlech?
Dik moc.
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
ahojfunscreen píše:Ahoj vsichni,
mam blby dotaz - jaka zarovka je v potkavacich svetlech u meho vozu i30 III (2017) v halogenu? Je tam H7? A co je zarovku v dalkovych svetlech?
Dik moc.
vsechny zarovky sa daju vymenit bez demontaze svetlometu. Avsak pro poptavacihc je tam malo mista pre ruky...vsechno delas len na hmat. Pri klasickej vymene z halogen na halogen to nie je problem...ale moze to byt problem pri instalovani LED. S tym sa trapim aj ja...pri dalkovych jsem nemal zadny problem...no poptavacky neumim vymenit. Treba vyndat svetlomety aby som tam vobec vydel co a ako.funscreen píše:Včera jsem se na to v Hyundai byl ptát.. Jsou tam 3 žárovky - hlavní, dalkovka a prisvit do zatáčky.
Všechny tři jsou H7.
Co se tyče výměny, nevím.. Včera mi říkali, ze se to dá bez demontáže světlometů, ale já tomu moc nevěřím.. Objednal jsem si do hlavních světel LEDky z Činy a budu to muset zapojit, takže u mě půjdou ven světlomety..
V návodu píšou i s výměnou žárovky jet do servisu, tak z toho mi smrdí, ze to asi úplně jednoduché nebude..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |