Stěrače,kapalina ostřikovače
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Stěrače,kapalina ostřikovače
Přispěji svou trochou do tématu. 4 roky, přes 50 tisíc km a stále funkční originální stěrače. Budu je mít co nejdýl, protože tyhle "prvomontážní" bývají kvalitnější než jakékoliv jiné. Tolik moje zkušenost s předcházejícími auty. (Pravda nikdy jsem nekupoval stěrače za 500 nebo víc.)
- Reklama
Re: AAA
No vypadá že mě výměna stěračů nemine,mám je 3,5 roku, tak jak tady čtu tak air twiny nedávatVilda píše:
Možná mi to nebudete věřit, ale mám pořád na autě original hyundajácký stěrače takže dva roky v provozu a slouží ku vší spokojenosti ... první rok jsem měl air twiny a už je nikdy na Ácu nechci .... stíraly dobře tak měsíc a pak přesně před očima nechávaly mokrý pruh
Jaký jsou vaše zkušenosti
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
Človeče ... já je tam taky vozim tři roky a pořád stírají dobře takhle dlouho ty šunty z hypermarketů nebo od pumpy asi nevydrží až mi originály odejdou a to už nemůže dlouho trvat ..... tak se zkusim na origoš stěrače zeptat přímo v Hyundaii .... jen aby za ně nechtěly tisícovku
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Vzhledem k tomu, že ta malá plastová krytka kryjící šrouby na kolech stojí 616,-Kč!! , pak tisícovka za originálníVilda píše:Človeče ... já je tam taky vozim tři roky a pořád stírají dobře takhle dlouho ty šunty z hypermarketů nebo od pumpy asi nevydrží až mi originály odejdou a to už nemůže dlouho trvat ..... tak se zkusim na origoš stěrače zeptat přímo v Hyundaii .... jen aby za ně nechtěly tisícovku
stěrače není zase tak mnoho.
Zdravím plantážnici ze Siegenu(tak sem zase na cestách) to by snad bylo lepší každej rok koupit nový "za babku" než za to dávat takový prachy
No když sem teďka v Dojčlandu tak se mrknu po něčem tady zatím zdar a dík za postřehy.
No když sem teďka v Dojčlandu tak se mrknu po něčem tady zatím zdar a dík za postřehy.
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
myslim, ze ak si dobre spominam tak za origo ramienkove chceli za sadu 450 bez DPH
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
-
- **
Asi mesiac dozadu mi kamos kupil v Uzhorode (UA) stierace. Znacku uz bohuzial neviem. Za obe kusy som mu dal 5€ a stoeraju perfektne. Rozmer stieracov je 24 a 17 palcov. ten maly trojuholnik ktory ostaval v strede skla uz neni. Stierace stieraju uplne celu plochu skla. Foto mozem dodat v piatok
Accent 2007 1.4Active (Neutral Gray)
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
len FYI nadrzka kvapaliny do ostrekovacov poberie 4,3-4,4l ... to ma dost prekvapilo (zistene skutocne v tom najlepsom case, slo to proste dosucha
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
Zdravím.
ak tu už náhodou podobná téma je tak sa ospravedlňujem, ale nevšimol som si.
môj problém je, že keď pustím ostrekovač na predné sklo, nič na sklo nevychádza.
zmes v nádržke mám, postrekovač funguje, lebo počuť zvuk motorčeka a aj keď som otvoril kapotu, je tam potom postrekovaciu zmes cítiť.
takže niekde vyteká.
nemal náhodou niekto podobný problém, neviem presne kadiaľ ide hadička a ako by som skontroloval, v ktorom mieste môže byť poškodená.
prípadne ako by sa dal odobrať ten vrchný kryt, na ktorom sú postrekovače aj stierače?
pôjdem s tým aj do servisu, ale ak sa to dá nejak jednoducho spraviť, radšej by som skúsil sám.
dik
ak tu už náhodou podobná téma je tak sa ospravedlňujem, ale nevšimol som si.
môj problém je, že keď pustím ostrekovač na predné sklo, nič na sklo nevychádza.
zmes v nádržke mám, postrekovač funguje, lebo počuť zvuk motorčeka a aj keď som otvoril kapotu, je tam potom postrekovaciu zmes cítiť.
takže niekde vyteká.
nemal náhodou niekto podobný problém, neviem presne kadiaľ ide hadička a ako by som skontroloval, v ktorom mieste môže byť poškodená.
prípadne ako by sa dal odobrať ten vrchný kryt, na ktorom sú postrekovače aj stierače?
pôjdem s tým aj do servisu, ale ak sa to dá nejak jednoducho spraviť, radšej by som skúsil sám.
dik
Mne sa stalo niečo podobné, a nakoniec bola hadička od nádržky k stieračom na jednom mieste nahryznutá kunou - takmer sa to nedalo vidieť. Zalepil som to páskou na hadice...
iX20 1,6i Style
Ford Fiesta 1,4 TDi
Ford Fiesta 1,4 TDi
myslím si, že presne tento problém mám aj ja, nakoľko skoro každé ráno mám pobehané po aute od kún alebo mačiek..
pritom mám v aute zabudovanú aj plašičku nepomáha to..
ale síce ste mi poradili, v čom asi bude problém, ale ešte by som chcel poradiť, ako sa dostanem celkovo ku hadičke.
ako sa dajú odmontovať jednotlivé krytky a pod.
ďakujem
pritom mám v aute zabudovanú aj plašičku nepomáha to..
ale síce ste mi poradili, v čom asi bude problém, ale ešte by som chcel poradiť, ako sa dostanem celkovo ku hadičke.
ako sa dajú odmontovať jednotlivé krytky a pod.
ďakujem
No v iX20 ide hadička po povrchu pravého blatníka v motorovom priestore. Pri aute som si to preseknutie nevšimol, ale fotil som si motorový priestor pred záručnou kontrolou a asi blesk pomohol a doma som si všimol na fotke to seknutie. Kuny asi ťažko boli pod nejakým plastovým krytím. Accent nepoznám. Asi by som otvoril kapotu a požiadal niekoho, nech spúšťal ostrekovanie a hľadal zrakom, sluchom čuchom defektné miesto...
iX20 1,6i Style
Ford Fiesta 1,4 TDi
Ford Fiesta 1,4 TDi
Zdravím, možná banální věc... ale i Vy máte dostřik ostřikovače závislý na hladině kapaliny ostřikovače? Nějak díky tomu nemohu trefit správné nastavení trysek...Na druhou stranu aspoň s předstihem vím, že se blíží dno a musím dolít no..
Hyundai Accent 1,4 71kW 08 Bronze Gray Metallic
Ostřikovače jsem seřídil, když bylo auto nové. Vzhledem k tomu, že dolévám kapalinu tak nějak pravidelně, tak jsem za ta léta tuto vlastnost nezaregistroval....
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony